Michiganski nogomet ima sedam bivših igrača koji su ostali u NFL doigravanju


NFL pada na četiri posljednja tima. U nedjelju će u NFC-u San Fransico 49ers igrati protiv Philadelphia Eaglesa, a u AFC-u Cincinnati Bengalsi protiv Kansas City Chiefsa.

Na početku sezone bilo je 35 bivših nogometaša Michigana na popisu 53 aktivna muškarca NFL-a. Wolverines će imati sedam bivših igrača koji će igrati u nedjelju u konferencijskom prvenstvu.

Zapravo, Michigan ima drugog najodjevenijeg bivšeg igrača ovog vikenda iza samo Oklahome.

U ovom članku ćemo vam pokazati koje biste bivše nogometaše Michigana mogli vidjeti u nedjelju. Osim toga, pružit ćemo kratak opis njihove izvedbe ove sezone sa svojim statistikama.

Duxton Hill – Cincinnati Bengals

Fotografija: Isaiah Hall

Dax Hill je prošlog proljeća bio 31. izbor na NFL draftu 2022. Sigurnost Bengalsa iznosi ukupno 145 udaraca ove sezone u obrani dok su počeli dvije utakmice protiv New York Jetsa i Tampa Baya.

Za sezonu, Hill je imao 16 napada od nedjelje.

Chris Evans – Cincinnati Bengals

Fotografija: Katie Stratman-USA TODAY Sport

Bivši šesti izbor na NFL draftu 2021. igrao je malo u 2021. jer je odigrao 107 udaraca u napadu. Ali u 2022. ograničen je na ukupno 18 snimaka prekršaja. Bivši runing back Wolverinesa ima tri hvatanja ove sezone za 38 jardi i jedan touchdown.

Evans je u nedjelju također uhvatio 10 povratnih udaraca za 211 jardi.

Ambri Thomas – San Francisco 49ers

Fotografija: Isaiah Hall

Ambri Thomas bio je izabran u trećoj rundi NFL drafta 2021.

Bivši kornerbek Michigana odigrao je veliku ulogu tijekom svoje prvenstvene kampanje prošle sezone, zabilježivši 483 uhvaćena hvatanja. Međutim, ozljede su omele sezonu 2022.

Thomas je igrao u šest utakmica ove godine i zaradio ukupno 13 napada. Već je u nedjelju ispao iz natjecanja.

Mo Hurst – San Francisco 49ers

Obavezno prikazivanje: Darren Yamashita-USA TODAY Sports

Hurst je bio peti izbor Oakland Raidersa 2018. Igrao je tri sezone za Raiderse prije nego što je 2021. imenovan u 49ers.

Ali ozljede su izbacile iz tračnica veći dio sezone 2021. s 49ersima, a nakon što je u kolovozu 2022. puknuo biceps, bivši obrambeni igrač Michigana nije odigrao nijedan poraz ove sezone.

Frank Clark – Kansas City Chiefs

(AP Photo/Reed Hoffmann)

Bivši izbor druge runde 2015., Frank Clarke započeo je svih 16 utakmica koje je odigrao ove sezone. Karijeru je započeo u Seattle Seahawksima prije nego što je 2019. preselio u Kansas City.

Clark, solidan igrač u obrambenoj liniji, u nedjelju je imao 39 napada i pet vreća.

Mike Dana – Kansas City Chiefs

(AP Photo/Reed Hoffmann)

Mike Dana započeo je karijeru u Central Michiganu prije nego ju je završio u Michiganu. Bio je peti izbor Kansas Cityja na NFL draftu 2020.

Dana je glavni majstor u Spinning Edgeu u Kansas Cityju. Odigrao je preko 500 hvatanja u uzastopnim sezonama. Ove je godine za Chiefse napravio 27 napada i pet vreća.

Chad Heene – Kansas City Chiefs

(AP Photo/Charlie Riddell)

Chad Henne je u ligi od 2008. Karijeru je započeo u Miami Dolphinsima kao izbor druge runde prije nego što se preselio u Jacksonville na pet godina. Sada, u svojoj četvrtoj godini u Kansas Cityju, Henne je važna podrška Patricku Mahomesu.

Henne je vodio 98 jardi touchdown vožnju prošlog vikenda kada su Chiefsi pobijedili Jaguarse.

Brandon Graham – Philadelphia Eagles

Obavezan izvor: Bill Streicher-USA TODAY Sports

Izabran u prvom krugu 2010., Brandon Graham je još uvijek jak. Graham ostaje važna komponenta obrambene linije Eaglesa.

Graham je igrao u svakoj utakmici ove sezone i zabilježio je 35 napada zajedno s 11 sackova do nedjelje. Ova sezona je najveći broj vreća koje je dobio u cijeloj sezoni tijekom svog 13-godišnjeg mandata s Eaglesima.

Priča se izvorno pojavila na Wolverines WireSource link

Leave a Comment