Michiganski nogometni flert NFL privlači Mazie Smith


Iako je Jim Harbaugh već rekao da planira ostati u Ann Arboru i trenirati Michigan Wolverines u sezoni sveučilišnog nogometa 2023., nastavljaju se nagađanja hoće li se nogometni trener iz Michigana na kraju vratiti u NFL.

Barem za neke nogometaše iz Michigana, uključujući obrambenog igrača Mazieja Smitha, najbolji način da se nose s glasinama o Jimu Harabugu je čekati ishod, prema Christopheru Beleru iz Sports Illustrateda.

“Nitko ne govori o tome”, rekao je Smith. “Nekako smo obučeni da kad nešto postane stvarnost, onda možemo uzvratiti. Ali do tada, što ćete učiniti?”

Jima Harbaugha angažirao je Michigan Football da trenira njegovu momčad 2014. Prije toga, Harbaugh je proveo godine kao glavni trener u NFL-u za San Francisco 49erse, s kojima je imao niz uspjeha, što je uključivalo putovanje na Super Bowl . Žudnja da se vrati na profesionalnu razinu možda nikad neće nestati za Jima Harbaugha. Pokušao je to zagrebati nedavno intervjuirajući Denver Broncose, ali za sada je još uvijek glavni trener nogometne momčadi Michigan.

Wolverines još nisu osvojili nacionalni naslov otkako je Jim Harbaugh preuzeo mjesto glavnog trenera, ali bili su vrlo blizu igranja u College Football Playoff National Championshipu prošle sezone kada su njihove snove o naslovu okončali TCU Horned Frogs u CFP Fiesta bowlu .

Nogomet u Michiganu ostvario je 13-1 2022. – najbolji rezultat koji je program imao otkako se Harbaugh vratio u Ann Arbor kao trener.Source link

Leave a Comment