Milo lansira kredite u kriptovalutama


potrošači u Kalifornija I sp Sada mogu iskoristiti svoju digitalnu imovinu za trenutni pristup šifriranje Zasluge su dobro obavljene

MiamiI 24. siječnja 2023 /PRNewswire/ — Milotvrtka za financijsku tehnologiju koja ponovno zamišlja način šifriranje i globalni potrošači dobivaju pristup financijskim rješenjima, danas je najavio svoje novo lansiranje šifriranje kreditni proizvod. Ovo pokretanje znači da će vlasnici digitalnih sredstava sada imati priliku koristiti se Kriptovaluta Kao kolateral za kredite u rasponu od USD 10 tisuća dolara200 tisuća dolara i veći od slučaja do slučaja.

Milo omogućuje kriptovaluti i globalnim potrošačima pristup hipotekama, zajmovima i ulaganjima putem besprijekorne online aplikacije.

Milo omogućuje kriptovaluti i globalnim potrošačima pristup hipotekama, zajmovima i ulaganjima putem besprijekorne online aplikacije.

Milo pokreće datoteku šifriranje Kreditni proizvod za vlasnike digitalne imovine za pristup kreditima u američkim dolarima uz potporu šifriranje imovina.

kupaca koji posjeduju šifriranje (BTC, ETHi USDC) On može dati u zalog tu digitalnu imovinu i posuditi u američkim dolarima. Za početak, korisnici će jednostavno ispuniti kratki zahtjev za kredit i poslati kolateral pouzdanom kvalificiranom skrbniku koji će ga čuvati u hladnom skladištu. Klijenti Mila bit će osigurani na temelju alternativnih podataka, što će omogućiti više pojedinaca da se kvalificiraju. šifriranje Zajmovi koje nudi Milo mogu se koristiti u nekoliko svrha, a isplaćuju se u roku od nekoliko sati nakon što se složite.

Milo razvija ovaj proizvod od 2022. i očekuje da će biti dostupan većini podnositelja zahtjeva u prvom tromjesečju 2023. Tvrtka ima veliku listu čekanja na kojoj će klijentima biti omogućen rani pristup kako bi se kvalificirali za kredite. Milo planira prvo pokrenuti svoje usluge za zajmoprimce u Kalifornija I sp S planovima za širenje na druge države 2023.

šifriranje Krediti su bitno financijsko rješenje kada ih potrošači žele zadržati šifriranje Dugoročno, ali danas su nam potrebni dolari.” Josip RubinaCEO i osnivač tvrtke Milo. Milo je prošle godine lansirao inovativan proizvod šifriranje hipoteka i sa svime što se događa u ekosustavu smatrali smo da je važno pomoći našim klijentima danas tako da im olakšamo dobivanje šifriranjeSubvencionirani kredit. Mnoge su tvrtke proglasile bankrot jer su preuzele visoke razine rizika, a to nije naša filozofija. Ono što želimo ponuditi je jednostavnost, sigurnost i transparentnost.”

druga tvrtka šifriranje Sajam nekretnina pokrenut prošle godine već je niknuo 10 milijuna dolara u šifriranje Hipoteke i nijedan kupac se nikada nije suočio s pozivom na marginu. I Milo je odrastao 130 milijuna dolara u hipotekama te je reguliran, ovlašten i revidiran od 2020. Tim Milo donosi desetljeća iskustva i institucionalnu kapitalnu bazu kako bi stvorio pouzdanu šifriranje kreditna rješenja. Da biste saznali više o proizvodu i pridružili se listi čekanja posjetite https://www.milo.io/šifriranje– posuditi.

O Milu:
Milo je tvrtka za financijsku tehnologiju koja izaziva uvjete koji sputavaju budućnost kandidata preispitivanjem financijskih rješenja. kao pionir šifriranje Hipotekarna tvrtka koja nudi milo šifriranje Globalni će potrošači pristupiti hipotekama, kreditima i ulaganjima putem besprijekorne online aplikacije. Izgradnjom vlasničke tehnologije od temelja i dovođenjem tima svjetske klase, tvrtka je omogućila milijune dolara zajmova za nekretnine u Sjedinjenim Državama. Milovi investitori uključuju M13, QED Investors, Metaprop i 10X Capital. Za više informacija posjetite www.milo.io.

Cision

Cision

Pogledajte izvorni multimedijski sadržaj za preuzimanje: https://www.prnewswire.com/news-releases/milo-launches-crypto-loans-301728235.html

Milov izvorSource link

Leave a Comment