Može li Avalanche (AVAX) 50X? Kripto bik Mark Iusko kaže da će Ethereum i Single Layer nadmašiti sljedeći Bitcoin Rally


Avalanche (AVAX) ima potencijal napraviti veliki proboj i nadmašiti ostatak kripto tržišta u sljedećem ciklusu, kaže Mark Yusko, CIO Morgan Creek Capitala.

U novom intervjuu s Paulom Barronom, kripto veteran kaže da bi platforma pametnih ugovora mogla porasti 50x u sljedećem ciklusu tržišta bikova, sve dok su Bitcoin (BTC) i tržište digitalne imovine općenito uspješni.

“Ključ ulaganja u ovaj ekosustav je diversifikacija. Ne stavljajte sva jaja u jednu košaru. Želite imati dio Bitcoina, u redu. Ali ako razmislite o tome, ako je Bitcoin uspješan kao što svi mislimo neće biti najbolji, prestanite. Kompletan. Samo zato što je najveći. To je samo zakon velikih brojeva. Nećete prijeći s 400 milijardi dolara danas – čak i ako prijeđete na 4 trilijuna dolara, to je 10 vreća. Ethereum je oko 200 milijardi dolara – ako dođe do 4 trilijuna dolara, to je gotovo dvostruko više.

Ali ako Avalanche doista postane ta srednja klasa, ili postane most za povezivanje Ethereuma… to bi moglo biti 50x.”

Avalanche se u vrijeme pisanja ovog teksta trguje po 18,02 USD, što je više od 68% više u odnosu na početak godine. S tržišnom kapitalizacijom od 5,7 milijardi dolara, Avalanche je 17. najveća kripto imovina.

Yusko također pravi analogiju između potencijalne buduće infrastrukture za kriptovalute i infrastrukture Interneta, kao što su Internet Protocol (IP), Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP), File Transfer Protocol (FTP) i Simple Mail Transfer Protocol . (SMTP), Hypertext Transfer Protocol (HTTP) i World Wide Web (WWW).

Usporedba je jedan od razloga zašto vjeruje da će ovi blockchain projekti preživjeti nestabilna tržišta i imati važnu korist u kripto prostoru.

“Rekao bih da je vrhunski Web3… Bitcoin je osnovni sloj, Filecoin je FTP, Ethereum je WWW, a Cosmos, Polkadot, Avalanche je SMTP, HTTP, ne znam koji. Tako da smo završili s pet ili šest. ”

?

ja

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock / Itsanan

Source link

Leave a Comment