“Munja” Larry Warner vraća se u Saluki Football kako bi trenirao trkačeWarnernogomet


Objavio Tom Weber sa SIUSalukis.com


CARBONDALE, IL – Larry Warner, jedan od najboljih igrača ikada u SIU, vraća se da trenira runing back momčad, glavni trener Nick Hill Najavljeno u petak.

Poznatiji po svom nadimku od 5 stopa i 6 “Lighting Larry”, Warner je oduševljavao obožavatelje Greyhounda dvije sezone, uključujući i kampanju 2008. u kojoj je jurio 1265 jardi i proglašen je prvom sveameričkom ekipom Associated Pressa.

Warner je 2008. vratio školski rekord od tri početna udarca za touchdown i bio je četvrti najbrži igrač u povijesti škole koji je dosegao 1000 jardi trčanja, postigavši ​​podvig u samo 130 izvođenja.

 

Larry Warner“On je bio prva osoba koju sam nazvao kad se otvorilo mjesto u mom osoblju”, rekao je Hill, koji je igrao za Warner u SIU-ovoj momčadi 2007. koja je ostvarila 12-2 i napredovala do Final Foura postsezonskog doigravanja. “On je blizak prijatelj i dijeli iste temeljne vrijednosti i strast prema našoj emisiji. Nećete pronaći nikoga s više energije od Larryja.”

Warner je započeo svoju trenersku karijeru u srednjoj školi Carbondale 2009., prije nego što se 2011. pridružio osoblju Dalea Lennona u SIU kao diplomirani asistent. Kasnije se pridružio Hillu u CHS-u, prije nego što su njih dvojica postali stalni asistenti u Lennonu od 2014. do 2015.

Nakon što je napustio Southern, Warner je trenirao u Central Arkansasu (RBs, 2016-17), Southern Alabami (RBs, 2018-20), Arkansas-Pine Bluff (RBs, 2020-21) i Texas Southernu (RBs/Special Teams, 2022). Warner je tijekom svoje karijere bio mentor brojnim trkačima na svim konferencijama, uključujući All-American Tra Mintera u Južnoj Alabami.

Prije nego što je došao u Southern Illinois kao igrač, Warner je 2006. bio NJCAA All-American na Mississippi Gulf Coast Community Collegeu, predvodeći svoj tim s 1237 jardi.

Warner je 2009. godine diplomirao zabavu u Južnom Illinoisu i ima dvije kćeri, Penny i Aliviu.

Osim angažiranja Warnera, Hill je najavio i nekoliko kadrovskih promjena. On je rekao Nate GriffinOn će zamijeniti umirovljenog trenera Pata Burra, koji je vodio zvijezdu running back momčadi od 2016. Nedavno angažirani Zach Grant preselio se u široku sobu, zamijenivši Marka Watsona, koji je prihvatio poziciju u Kent Stateu ranije ovog mjeseca.

Source link

Leave a Comment