Muški dvoglavi teniski set s UT Tylerom i SMU


Dallas Drugi dan zaredom, muška teniska reprezentacija Sveučilišta Teksas Rio Grande Valley (UTRGV) odigrat će dvostruku utakmicu kako bi završila prvi tjedan sezone sa šest utakmica u sedam dana.

Vaquerosi (2-2) trebali bi se susresti s UT Tyler Patriotsima (0-0) u 9 ujutro u subotu, nakon čega slijede SMU Mustangs (3-1) u 13 sati. Kompleks.

“Definitivno smo imali brz početak sezone. To je sjajna prilika za nas da brže sazrijemo i podignemo ritam. Fizički, to je također veliki izazov za nas i pomoći će nam da se pripremimo za pritisak kasnije u sezoni. Uživamo u procesu i dečki svakim danom stječu samopouzdanje,” trener muškog tenisa Nathan Robinson On je rekao.

Subotnja utakmica bit će prva između UTRGV-a i UT Tylera. To će također biti prva utakmica proljetne sezone za Patriotse, koji se mogu pohvaliti 6. mjestom u ekipi parova i 50 najboljih pojedinačnih igrača u NCAA Diviziji II prema Intercollegiate Tennis Association (ITA).

UTRGV ima 0-9 protiv SMU-a u natjecanju NCAA Division I, ali ta se dva programa nisu sučelila od 2016. U jesenskoj sezoni, brucoš McAllen Memorial alum Augustin Salazar Dobio 7-6, 6-2 pobjedu nad SMU-om Eli Susser Na UTSA Roadrunner Invitational i drugi Vaquerosi dobro su se borili protiv SMU-ovih parova.

potiče Robinson and Co Navijači mogu gledati utakmicu protiv SMU-a putem Mustangs prijenosa uživo i navijati na rijeci Vaqueros ako ste u području Dallasa.

“Bit će to teška utakmica za UT Tyler jer moramo biti spremni ići jako teško. Oni su talentirani i pružit će veliku borbu,” rekao je Robinson. “SMU je talentirana momčad koja je završila sjajnu sezonu prošle godine. Oni su sjajan trener i znamo da ćemo, ulaskom na njihovo mjesto, morati biti najbolji što možemo. Bit će to vrijedan vikend za nas da nastavimo s pripremama za našu konferencijsku sezonu.”

Vaquerosi idu u subotu u nizu od dvije pobjede s pobjedama nad Oral Robertsom (4-3) i St. Mary’som (6-1). Robinson se stvarno malo miješao oko sastava u prvom tjednu s Vaquerosima koji su evoluirali u svojim stilovima igre i pronalazili najbolje. UTRGV ima za cilj nastaviti poboljšavati i generirati zamah do kraja sezone tijekom nadolazećeg vikenda punog izazova.

“Usredotočeni smo na nadogradnju naše posljednje dvije utakmice. Kao momčad, zadovoljni smo svojim pobjedama, ali još nismo zadovoljni svojom formom. Tek smo počeli grebati po površini naših pravih sposobnosti i igrači to znaju ”, rekao je Robinson. “Bit ćemo vrlo fokusirani i spremni nastaviti rasti.”

UTRGV muška teniska podrška | Postanite fan na Facebooku | Pratite nas na Twitteru | Pratite nas na Instagramu | Pratite nas na YouTubeu

Source link

Leave a Comment