Muški tenis dodaje Evo Escero za proljeće 2023


Dolina Rio Grande – Trener teniskog tima na Sveučilištu Texas Rio Grande Valley (UTRGV) Vaqueros Nathan Robinson Najavljeno u ponedjeljak dop Evo Escero popisu za sezonu proljeće 2023.

“Tako sam uzbuđen što sam Evo doveo ovdje. Veliko, snažno dijete, ljevak s puno snage i slobodnom igrom. On stvarno uživa u sportu i tako je uzbuđen što je dio ovog tima,” rekao je Robinson. “On je malo dijete, ali prihvaća sve i voli svaku sekundu boravka s našim timom. Uzbuđeni smo što ćemo ga izvesti na teren i vidjeti kako pridodaje našem programu, pridodaje našoj dubini i nastavlja rasti .. Samo malo žvaće naprijed.”

Isqueiro, brucoš, pridružuje se programu iz Olhãoa, Algarve, Portugal. Prethodno je igrao za The Campus u Portugalu i Sek International Academy of Sport u Madridu, Španjolska.

Isqueiro je stigao do najvišeg ranga u Portugalu i imao je priliku predstavljati svoju zemlju na Europskom ljetnom kupu 2018. u kategoriji U-14. Sedmerostruki je ITF juniorsko finale u parovima i dvostruki prvak, te je igrao u jednom ITF juniorskom finalu u pojedinačnoj konkurenciji.

Uskočiti ravno u jeku proljetnog natjecanja bez jesenskog semestra za prilagodbu na sveučilišni tenis bit će veliki izazov za Isqueira, ali Robinson vjeruje da je brucoš spreman prihvatiti taj izazov. Vaquerosov iskusni student-sportaš pomoći će Isqueiru u brzoj tranziciji jer želi odmah utjecati na momčad.

UTRGV muška teniska podrška | Postanite fan na Facebooku | Pratite nas na Twitteru | Pratite nas na Instagramu | Pratite nas na YouTubeu

Source link

Leave a Comment