Muški tenis kreće u Lexington na početak ITA


OVAJ TJEDAN U HUSKY MUŠKOM TENISU

ITA Kickoff vikend
Lexington, Kentucky – zatvoreni teniski centar Hilary J. Boone

Početni rezultati za vikend, raspored, niz

Petak, 27. siječnja

#5 Kentucky protiv Libertyja, 10:00 PT | Statistika uživo
Washington protiv Notre Damea, 14:00 PT | Statistika uživo

Subota 28. siječnja
Utješna utakmica, 8 ujutro PT | Statistika uživo
Utakmica drugog kola, 12 sati PST | Statistika uživo

Seattle – Huskiesi su započeli sezonu 2023. s dvije pobjede prošli tjedan, ali sada je službeno ITA Kickoff Weekend, a Dawgs idu u Lexington, Kentucky na kvalifikacijske runde za ITA National Team Championship Indoors.


Lexington je jedno od petnaest mjesta diljem zemlje koje će ovog vikenda ugostiti utakmice prvog i drugog kola. Od četiri ekipe na svakom mjestu, jedna će napredovati u reprezentaciju u zatvorenom prostoru u veljači.


Huskies će se u prvom kolu sučeliti s Notre Dameom u petak, 27. siječnja u 14:00 PT. Prije te utakmice, domaćin Wildcats, koji su na ukupnom 4. mjestu, susrest će se s Libertyjem. U subotu će se dva pobjednika sučeliti u 12 sati po pacifičkom standardnom vremenu, a timovi koji nisu napredovali igrat će rano tog jutra, u 8 ujutro po pacifičkom standardnom vremenu.


Ovo će biti prvi put za UW na Kickoff Weekendu od 2019. Prošle godine, kao domaćini turnira, Mumije su automatski uvrštene u dvoransko igralište za šesnaest timova Nacionalne reprezentacije.


Borbeni Irci odigrali su već pet utakmica ove sezone, izgubili su 4-1 od Northwesterna i došli do pobjede 4-3 nad Western Michiganom u posljednjoj utakmici. Notre Dame ima Sebastiana Domenica za pojedinačnog igrača na 17. mjestu.


Kentucky, NCAA doprvak prije godinu dana, trenutno je na 5. mjestu ljestvice i počeo je s 4-0, s ključnom pobjedom od 4-1 nad Illinoisom. Wildcatsi imaju dva singl igrača na 14. mjestu, Joshua Labadat, i 108., Taha Baadi. Wildcatsi su prošlog proljeća imali povijesnu utrku do utakmice NCAA Championshipa, porazivši tim redoslijedom DePaul, Northwestern, Wake Forest, TCU i Ohio State prije nego što su izgubili od Virginije u finalu.


Liberty je otvorio svoju sezonu protiv broj 1 na ljestvici Virginije, ali nije uspio ući u momčad protiv momčadi Clevelanda. Uslijedile su pobjede nad Tennessee Techom i Queensom s rezultatom 2-1 u vikendu. Prošle godine, Liberty je osvojio naslov ASUN konferencije i napredovao do NCAA turnira, izgubivši od North Carolina State u prvom kolu.

Source link

Leave a Comment