Muški tenis počinje proljetnu sezonu, finale Dovenagea na njegovom čelu – Vanderbilt Hassler


Vanderbilt muški teniski tim nastoji iskoristiti snažnu jesensku sezonu pred početak sveučilišne igre.

+Vanderbilt+muškarci%E2%80%99s+Teniski+momčad+završava+svoju+jesensku+sezonu+na+pozivnici+Georgia+Tech+ovaj+tjedan%2C+sporting+a+Combined+7-2 +log +in +parni+ i +a+9-12 +log +in +neparni.  +% 28 Vanderbilt + Atletika % 29

Vanderbilt Atletika

Muški teniski tim Vanderbilt završio je jesensku sezonu na Georgia Tech Invitationalu ovog vikenda, s rekordom od 7-2 u parovima i rekordom od 9-12 u pojedinačnoj konkurenciji. (Vanderbilt Athletics)

Ian Duvenhaag je trenirao sveučilišni tenis 40 od ​​zadnjih 45 godina, od čega je posljednjih 18 godina proveo ovdje u Nashvilleu. Postao je najuspješniji trener u povijesti Vanderbilta, vodeći momčad do 11 naslova NCAA prvenstva. Ovo je njegova posljednja godina na čelu, a Commodores se nadaju da će treneru Duvenhaeu pružiti sezonu ispraćaja kakvu zaslužuje.

Doresi imaju zamah nakon dominantnog posljednjeg dana na MLK Invitationalu – igraju 10 od svojih 12 utakmica protiv Charlottea – i veselimo se što ćemo jahati taj val u njihovoj nadolazećoj dvostrukoj listi. Taj zamah će biti prijeko potreban za osvajanje #8 USC u Los Angelesu ovog vikenda.

Zapovjednik komodor Kabir Joubert Clubber. Južnoafrikanac dolazi nakon jesenske sezone u kojoj je postigao 5-6 na pojedinačnom terenu i 6-4 u parovima. Klopper je vrlo iskusan, jer je veći dio proljetne sezone 2022. igrao kao drugoplasirani u singlu.

Clubber će vjerojatno dijeliti vrijeme na poziciji prve postave sa Simom Trostom, Jeremyjem Casabonom ili brucošem Nathanom Coxom, ovisno o utakmici. Snažni ljevičar iz Lake Charlesa, Louisiana, Cox je bio dragulj Vanderbiltove regrutne klase s top 25 glasova. Razred je također uključivao kolege juniore Mitchella Demmesa i Paula Wanga. Bivši blue chip igrač je najviše ocijenjen na papiru – ima UTR ocjenu 12,87 – ali će vjerojatno provesti manje vremena u postavi s obzirom na njegovu mladost i relativno neiskustvo. I dalje očekuje da će biti oružje ove momčadi u budućnosti.

Casabon, juniorka iz Flowertowna u Pennsylvaniji, nalazi se na 83. mjestu ITA ljestvice u pojedinačnoj konkurenciji uoči jesenske sezone 2021. Bivši osvajač Zlatne lopte natjecao se prvenstveno na ljestvici broj 5 u pojedinačnoj konkurenciji prošle sezone i završio 7-10. Međutim, ove je jeseni postigao omjer 8-5 i očekuje se da će odraditi teške poslove za ovu momčad.

Za Troosta, stariji iz Estonije bio je bitan dio Vanderbilta otkako se preselio iz Minnesote 2021. Pridružio se Commodoresima nakon što su Golden Gophers otkazali svoj program. Troost je jesenas imao 6-4 na pojedinačnom terenu i 4-6 na terenu za parove. On je možda najuspješniji igrač na ovoj listi, dostigavši ​​4. mjesto na ITA ljestvici parova u ožujku 2021. s bivšim partnerom Vladom Lupcem.

Trost je prošle godine teren dijelio isključivo sa studentom druge godine Michaelom Rossom. Visoko nominirani bivši regrut nastoji izgraditi snažnu brucošku godinu koja ga je vidjela da je sakupio rekordnih 21-16 dubl. On i Troost bili su na 38. mjestu u parovima prije sezone.

Očekivani početni linebacker je Marcus Ferreira i Maxine Sesame kao petogodišnjakinja. Ferreira je prošao 13-9 na trećem mjestu u singlu prošlog proljeća, a Sesame je bio 2-0 u igri SEC prošle godine. Njih dvojica bi trebali služiti kao kapetani veterani za Commodores dok se pokušavaju vratiti na NCAA turnir za svog najnovijeg trenera.

Nakon što su izgubili od Yalea i pobijedili Charlotte u njihovoj posljednjoj nebinarnoj utakmici ove godine, muškarci će ići u Los Angeles na ITA turnir gdje će se susresti s USC-om, a zatim protiv Memphisa ili UCLA-e. Prvu domaću utakmicu igrat će 4. veljače protiv Princetona.Source link

Leave a Comment