Najbolja kriptovaluta na koju treba pripaziti u 2023. – Forbesov savjetnik za Australiju


Dugotrajni pad na tržištu kriptovaluta može biti izazov za ulagače. Međutim, drugi to vide kao izvrsnu priliku za kupnju visokokvalitetnih kriptovaluta po sniženim cijenama. Nema jamstava, naravno, ali oni koji mogu održati razinu kapitala i ulagati tijekom tržišnih previranja mogu vidjeti veće povrate kada se trend na kraju preokrene.

Evo nekih kriptovaluta na koje treba obratiti pažnju u 2023.:

Raketa

Uz Ethereumovu nadolazeću Shanghai nadogradnju koja omogućuje stack povlačenja ETH-a, narativ za ulaganje tekućih derivata je jak u 2023. Rocket Pool je decentralizirana platforma za pohranu Ethereum 2.0 otvorenog koda dizajnirana da ulaganje učini pristupačnijim i učinkovitijim za pojedinačne i institucionalne korisnike. Cilj Rocket Poola je olakšati pristup stakingu, smanjiti prepreke ulasku i povećati decentralizaciju Ethereum mreže.

U prošlosti mnogi investitori u ETH nisu mogli sudjelovati zbog minimalnog zahtjeva od 32 ETH. RocketPool omogućuje nekoliko malih skupova za ulaganje da udruže svoje resurse kako bi stvorili jedan veći čvor za ulog, koji može podržati mrežu i zaraditi nagrade.

“Lido, još jedan protokol derivata likvidnog klađenja, do sada je dominirao tržišnim udjelom u sektoru”, kaže Martin.

Međutim, ljubitelji Ethereuma radije bi vidjeli povećanu konkurenciju za poboljšanje decentralizacije mreže. Lido je odabrao 29 operatera čvorova, dok je RocketPool-ov temeljni prijedlog vrijednosti osigurati da oni koji žele sudjelovati u sigurnosti Ethereuma to mogu učiniti bez tehničke stručnosti ili visokih kapitalnih zahtjeva. “.

Čini se da je RocketPool u dobroj poziciji za rast do 2023. jer se povećava trend prema ulagačima koji se drže ETH-a.

GMX

GMX je decentralizirana burza specijalizirana za spot i margin trgovanje s niskim swap naknadama i minimalnim utjecajem na cijenu prilikom otvaranja i zatvaranja pozicija. Koristi vlasnički skup više sredstava koji generira prihod za pružatelje likvidnosti kroz stvaranje tržišta, naknade za zamjenu i trgovanje s polugom. Ovaj skup omogućuje pružateljima likvidnosti da osiguraju sredstva platformi za trgovanje likvidnošću i, zauzvrat, primaju prihod od trgovaca koji koriste platformu.

GMX se konstantno nalazi među pet najboljih aplikacija i blockchaina za najveći broj generiranih dnevnih naknada. To znači da ljudi dragovoljno plaćaju korištenje platforme i pokazuje koliko je proizvod tržišno prikladan za razmjenu.

“Za razliku od većine kripto imovine koja je pala za 70-90% od 2022. do 2023., GMX je ovu godinu završio s rastom kao rezultat raspodjele prihoda od naknada i korisnika koji traže alternativna mjesta za financijsku polugu, a ne kolapsa FTX-a”, kaže Martin.

GMX je u dobroj poziciji da nastavi s radom u 2023. i zaslužuje pozornost.

Frax financije

Frax Finance višestrana je decentralizirana financijska platforma koja ima puno toga za ponuditi do 2023. Frax je revolucionarni stablecoin protokol. Trenutačno dostupan na Ethereumu i 12 drugih blockchain mreža, krajnji cilj protokola Frax je stvoriti visoko skalabilnu, decentraliziranu valutu temeljenu na algoritmu koja može raditi uz fiksnu opskrbu digitalnom imovinom poput Bitcoina.

Frax ekosustav sadrži više valuta, uključujući stabilne kovanice u dolarima, upravljačke tokene i tekući ETH derivat.

Kao što je Martin rekao: “Fraxov uloženi ETH derivat, sfrxETH, je najbrže rastuća decentralizirana alternativa Lidovom stETH-u u smislu postotnog tržišnog udjela. Privlačnost uloženog ETH derivata svodi se na dva primarna faktora; prinos i likvidnost. Frax trenutno nudi derivat s najvećim prinosom i ima ratnu škrinju za poticanje likvidnosti, što ga stavlja u primarnu poziciju za nastavak osvajanja tržišnog udjela tijekom 2023. godine.”

Osim toga, stabilcoini su bitna komponenta tržišta digitalne imovine, a Fraxova inovativna ponuda mogla bi biti u dobroj poziciji da iskoristi tu činjenicu. U kombinaciji s višestranom prirodom projekta i predanim timom, ovaj je projekt definitivno jedan od projekata koje morate vidjeti ove godine.



Source link

Leave a Comment