Najbolje usluge dostave obroka 2023


“Što želiš jesti?” pitanje je koje proganja ljude posvuda, a službe za dostavu paketa obroka mogu ponuditi konačan odgovor. Bilo da kuhate za svoju obitelj, večerate s drugom osobom ili planirate pojedinačne obroke, znati što jesti često je najteži dio procesa. Naravno, možete naručiti hranu za van, ali to brzo postane zamorno (i skupo). Najbolji setovi obroka nude najbolje od oba svijeta, nudeći večere spremljene kod kuće o kojima ne morate razmišljati ili kupovati – dobitna je za sve.

Dizajnirane imajući na umu praktičnost, usluge dostave paketa obroka ne mogu biti jednostavnije za korištenje. Svaka kutija sadrži svježe sastojke, zajedno sa začinima i začinima, te detaljne kartice s receptima za pripremu do četiri obroka kod kuće. A s opcijama koje uključuju hranu od farme do stola, recepte prikladne za obitelj i veganska jela, možete pronaći uslugu koja savršeno odgovara vašem životnom stilu. Iako ćete se još morati malo potruditi u kuhinji, sve je unaprijed izmjereno i spremno za rad; To je u osnovi broj za kuhanje boje.

Bez obzira na to želite li isprobati pakete za dostavu obroka ili hranu za van je vaša brzina, ovdje su najbolje usluge paketa obroka za pojednostavljenje večere (i uklanjanje navike preuzimanja).

Najbolje za: Baš svi | Predviđeno vrijeme kuhanja: 20 do 30 minuta | cijena: 7,49 do 9,99 dolara po porciji

Blue Apron nudi planove s dvije i četiri usluge. Uz svaki plan možete birati između dva, tri ili, u nekim slučajevima, četiri recepta tjedno. Bez obzira koji proizvod odabrali, svi sastojci potječu od dobavljača s održivom poljoprivrednom praksom i proizvodima najviše kvalitete. Kako bi vam pomogli u procesu odlučivanja, neki obroci uključuju kvalifikatore—jednostavne za pripremu i čišćenje—tako da možete odlučiti koji će obroci biti na stolu u najkraćem vremenu (za većinu je potrebno manje od 30 minuta za pripremu).

Svaki tjedan možete birati između stalno mijenjajućeg jelovnika koji uključuje meso, ribu, veganske zamjenske obroke, obroke odobrene od WW-a, obroke s niskim udjelom ugljikohidrata i obroke prilagođene dijabetičarima. Možete odabrati paket Signature, koji uključuje sve opcije obroka, ili planove za vegetarijance i wellness, koji nude odabraniju ponudu. Cijene se kreću od 7,49 USD do 9,99 USD po porciji.


Najbolje za: Početnici pripremaju obroke i izravnu uslugu s dovoljno opcija | Predviđeno vrijeme kuhanja: 25 do 50 minuta | cijena: 7,49 do 12,49 dolara po porciji

Kao jednu od originalnih usluga paketa obroka, HelloFresh je stavio uslugu dostave obroka na kartu. Nudi šest prilagodljivih planova – Meso i povrće, Povrće, Prikladno za obitelj, U formi i zdravo, Brzo i jednostavno i Vlakovi. Za svaki plan možete odabrati dvije ili četiri porcije i 2-5 recepata tjedno. Nakon što definirate svoj plan, možete organizirati svoju kutiju od 23 recepta koji se mijenjaju svaki tjedan. Praktično je to što svaki recept ima oznaku koja vam govori koliko će vremena trebati za svako serviranje—većina traje oko 35 minuta, ali drugi su složeniji i zahtijevaju 50 minuta vašeg vremena.

Kao što mu ime govori, HelloFresh se ponosi nabavljanjem svježih, visokokvalitetnih i održivih sastojaka od redovitih dobavljača. Cijene počinju od 12,49 USD po porciji za najmanji plan i padaju na 7,49 USD po porciji ako se držite veće opcije.


Najbolje za: Napravite plan koji odgovara vašem proračunu | Predviđeno vrijeme kuhanja: 15 do 60 minuta | cijena: Već od 7,99 USD po porciji

Home Chef nudi praktičnost po niskoj cijeni. Svaki tjedan možete birati između kombinacija obroka koji se redovito mijenjaju ili potpuno kuhanih, podgrijanih i jedenih obroka – najbolje od oba svijeta. Također možete prilagoditi svaki obrok udvostručenjem obroka proteina ili zamjenom određenih sastojaka (imajte na umu da to može povećati konačni trošak).

Svi recepti dostupni su na internetu, tako da možete vidjeti sve što vam je potrebno i što točno trebate učiniti prije nego što neki obrok uvrstite u svoj repertoar obroka. Ako je kompliciranije nego što biste željeli, možete ga preskočiti i odabrati nešto drugo. Cijene počinju od 7,99 USD po porciji (za ručkove), a Home Chef ima minimalni zahtjev za narudžbu od 49,95 USD (ali možete preskočiti tjedan kad god želite).


Najbolje za: biljnog načina života ili svima koji bi htjeli jesti manje mesa | Predviđeno vrijeme kuhanja: 20 do 50 minuta | cijena: 13,25 USD po porciji

Purple Carrot nudi 100% veganske setove obroka koji koriste svježe, cjelovite sastojke za stvaranje obroka velikog okusa. Možete odabrati određeni plan—opcije su bogate proteinima, bez glutena, brzo i jednostavno ili po izboru kuhara—ili prilagoditi svoju narudžbu svaki tjedan pojedinačnim odabirom obroka koje želite uključiti. Prije nego što odaberete obroke, možete vidjeti procijenjeno vrijeme potrebno za kuhanje svakog od njih—većina je gotova za oko 30 minuta, ali vrijeme kuhanja može trajati od 20 do 50 minuta. U svoju kutiju također možete dodati doručak, ručak i zapakirane međuobroke, kao što su čokoladne pločice s pečenim gljivama i zobeno mlijeko.

Postoje planovi s dvije i četiri usluge i možete odabrati dvije do četiri večere tjedno. Svaka kutija sadrži sve što vam je potrebno za pripremu tjednog obroka, uključujući knjižicu s receptima, začine i većinu začina – jedini sastojci koje ćete sami morati osigurati su biljno ulje/maslinovo ulje, sol, papar i mlijeko bez mlijeka. Cijene počinju od 13,25 USD po porciji.


Najbolje za: Organski način života i prehrana | Predviđeno vrijeme kuhanja: 25 do 40 minuta | cijena: 11,49 do 12,99 dolara po porciji

Green Chef, certificirana organska tvrtka, ima šest vrsta obroka: vegetarijanska, veganska, keto i paleo, mediteranska, brza i fit te bezglutenska. Osim odabira vrste obroka, možete birati između dvije, četiri ili šest porcija te tri ili četiri obroka tjedno. Većina jela gotova je za 30 minuta, ali neki složeniji recepti pripremaju se i do 40 minuta.

Svi sastojci potječu iz najviše kvalitete, a Green Chef daje prednost podršci lokalnim obiteljskim farmama i obrtničkim gospodarstvima. Svi proizvodi i jaja su organski, a sve ostalo je najkvalitetnije. Ako proteini nisu organski, uzgajaju se prema visokim standardima dobrobiti životinja. Cijene se kreću od 11,49 do 12,99 dolara po porciji.


Najbolje za: Sveobuhvatne potrebe/preferencije u hrani ili netko tko voli mnogo izbora | Predviđeno vrijeme kuhanja: 15 do 45 minuta | cijena: 9,99 do 11,49 dolara po porciji

Ako je raznolikost ono što tražite, Sunbasket je usluga dostave paketa obroka za vas. Možete birati između deset različitih planova obroka, uključujući Paleo, bezglutenski, veganski, pescatarian, Mediteranski, Lean and Clean i Chef’s Choice, ili možete kombinirati bilo koji od tjednih recepata kako biste kreirali vlastiti prilagođeni jelovnik. Također možete filtrirati obroke prema vremenu kuhanja. Mnoga su jela gotova za 20 minuta, ali postoje mnoga za koja je potrebno 45 minuta kuhanja.

Osim paketa obroka, Sunbasket nudi hot and eat (svježe i to-go) obroke koji su već skuhani, porcionirani i mogu biti na vašem stolu za manje od 10 minuta, ako koristite mikrovalnu pećnicu. Također možete prilagoditi svoju kutiju s mnoštvom dodataka, poput palačinki bez glutena, održivo uzgojene ribe i kolača od kozjeg mlijeka sa Sunbasket Marketa. Kompleti obroka počinju od 11,49 USD po obroku, a obroci za van od 9,99 USD po obroku.


Kako odabrati najbolje usluge dostave obroka?

Prava usluga dostave obroka za vašu obitelj ovisi o nizu osobnih čimbenika, kao što su prehrambena ograničenja i vaš proračun. Drugim riječima, usluga koja je savršena za vas možda nije prikladna za nekog drugog. Međutim, najbolji servisi paketa obroka imaju nekoliko zajedničkih osobina – uglavnom su praktični I Ukusno – to je ono što smo imali na umu kada smo gledali opcije za ovaj jelovnik. Ne samo da smo pregledali bezbrojne recenzije kupaca i dodatno istražili, već smo i sami isprobali mnoge usluge.


Što je paket obroka?

Pravi paketi obroka zahtijevaju malo kuhanja (i vjerojatnog čišćenja), ali to olakšavaju jer eliminiraju planiranje i pripremu. Kompleti obroka imaju unaprijed porcionirane recepte i sastojke, tako da ne morate sastavljati popis namirnica, mjeriti ili u nekim slučajevima prethodno rezati i sjeckati. Osim što štede puno vremena za pripremu, mnogi su recepti osmišljeni tako da budu gotovi za 30 minuta ili manje. Najbolji dio je što će vam biti udobno I Svježa domaća hrana.

Ako se setovi obroka i dalje čine kao puno posla ili ste u posebnoj stisci s vremenom, već pripremljeni obroci i termos boca izvrsna su opcija; Samo ga stavite u mikrovalnu ili pećnicu i večera je spremna. Neke službe za dostavu nude i setove obroka i već pripremljene obroke tako da možete birati prema svom rasporedu.

Jesu li paketi obroka jeftiniji od prehrane vani?

Ako se zateknete da jedete vani u restoranima ili naručujete hranu za van nekoliko večeri tjedno, velike su šanse da ćete uštedjeti novac ako se umjesto toga odlučite za pakete obroka. Uz visoke troškove jelovnika, posao s napojnicama, dostavom i naknadama za usluge stvarno se zbraja.

Većina paketa obroka je fleksibilna, tako da možete samo naručiti setove za noći s najvećim prometom i preskočiti tjedne kada imate više vremena za planiranje i kuhanje.

Koja je najzdravija skupina domaćih obroka?

Raspon “zdravih” obroka ovisi o vašim prehrambenim ograničenjima i preferencijama. Većina usluga dostave obroka nudi zdrave opcije – na primjer, niskokalorične, veganske ili bezglutenske – dajući vam slobodu odabira obroka koji najbolje odgovaraju vašem životnom stilu. Međutim, postoje posebne usluge dostave obroka koje su specifične za dijetu, poput onih za ketogene i niske ugljikohidrate.


Više priča o dostavi hrane i pićaSource link

Leave a Comment