Netko je osvijetlio ogromni logo Bitcoina na poznatom TV tornju u Berlinu


Prostor kriptovaluta nastavlja rasti, a zagovornici sektora koriste se različitim sredstvima kako bi privukli pozornost na imovinu kao što je Bitcoin (BTC). Jedan od sve češćih načina da se Bitcoin približi javnosti je korištenje globalnih struktura tokena za promicanje imovine.

Konkretno, 21. siječnja, poznati berlinski toranj Berliner Fernturm osvijetljen je slikom Bitcoin logotipa kao dio reklamne kampanje, prema do Bitcoin dokumentacija.

Grupa ili pojedinac koji stoji iza inicijative tek treba biti identificiran, ali korisnik Twittera po imenu Thilo Newman promovira kampanju. U ovom retku, Neumann je nastavio s dijeljenjem videa očekivanog Bitcoin logotipa.

Berlin definitivno nije bogat, možda je to i istina. Međutim, “mi” želimo skrenuti pozornost na Bitcoin. Uostalom, radi se o našoj financijskoj budućnosti. Neki ljudi samo sjede na ulici i drže se toga. Odlučili smo da ćemo to učiniti drugačije”, Newman On je rekao.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da je logo istaknut na spomeniku. prema cvrkut Prema Neumannu, prvi pokušaj projiciranja loga bio je neuspješan zbog korištenja loših projektora.

Implikacije odbacivanja bitcoin logotipa

Naime, Berliner Fernsehturm je glavna turistička atrakcija i simbol grada. Toranj je visok 368 metara, pruža panoramski pogled na Berlin i jedna je od najviših zgrada u Europi. Stoga se ispuštanje logotipa na toranj Berliner Fernsehturm može smatrati snažnim simbolom koji naglašava prihvaćanje i rastuću svijest o bitcoinu.

Naime, prema Neumannovoj aktivnosti na Twitteru, on je sudjelovao u drugim kampanjama za oglašavanje Bitcoina na povijesnim zgradama i mjestima. Na primjer, u studenom prošle godine, podijelio je da je transparent bio istaknut na povijesnom mjestu Berlinskog zida.

Ništa u Berlinu nije prožeto poviješću kao Berlinski zid. Zato smo ovaj put našu kampanju proveli ovdje. Ovo mjesto predstavlja beskrajnu patnju. Nasuprot tome, Bitcoin predstavlja nadu i nadu za pravedan i slobodan svijet.” On je rekao.

Bitcoin oglasi u Hong Kongu

U međuvremenu, Bitcoin je prethodno izvijestio da su masivni reklamni posteri koji podržavaju Bitcoin bili zalijepljeni na tramvajskoj stanici ispred sjedišta HSBC-a u Hong Kongu u rujnu 2020. Oglase je sponzoriralo Bitcoin udruženje Hong Konga (BAHK).

Najnovija kampanja koincidira s vremenom kada bitcoin raste, a imovina je probila razinu od 23.000 dolara.

Vrijedno je napomenuti da su zagovornici bitcoina nastojali usvojiti to sredstvo u većini slučajeva. Jedna od prednosti Bitcoina je mogućnost rješavanja nekih nedostataka tradicionalnog financijskog sektora, kao što je rješavanje inflacije zbog fiksne ponude.

Ne daje mišljenje: Sadržaj ove web stranice ne bi se trebao smatrati investicijskim savjetom. Ulaganje je špekulacija. Prilikom ulaganja vaš je kapital u opasnosti.

Source link

Leave a Comment