NFL DFS 2023: Bills-Bengals, Cowboys-49ers DraftKings, FanDuel Daily Fantasy nogometni izbori, postave


NFL klasa 2023. smanjena je na osam najnižih momčadi, a četiri najbolje momčadi u ligi natjecat će se u NFL divizijskom krugu 2023. u nedjelju. Joe Burrow i Cincinnati Bengals pokušat će završiti ono što su započeli u 17. tjednu protiv Josha Allena i Buffalo Billsa u 15:00 ET. Mogućnost pucanja u igri može koristiti NFL DFS igračima koji izbace bilo kojeg beka u svojim NFL DFS postavama. Sljedeći, kvoterbek San Francisca Brock Purdy pokušat će nastaviti svoju izvanrednu rookie sezonu na domaćem terenu protiv Dallas Cowboysa u 18:30 ET. Iako ima više kvalitetnih dodavača u grupi NFL DFS igrača, primači 49ersa kao što su Deebo Samuel i Brandon Aiyuk izgledali su sjajno u pobjedi Wild Carda nad Seattleom prošlog vikenda. Prije nego odaberete svoj NFL DFS za nedjeljno kolo na stranicama kao što su DraftKings i FanDuel, svakako provjerite NFL DFS savjet i strategiju stručnjaka za SportsLine Daily Fantasy Mikea McClurea.

McClure je legendarni DFS profesionalni igrač s više od 2 milijuna dolara u karijeri. Njegova metodologija rezultirala je velikom zaradom na FanDuel i DraftKings. Izgubio je dva turnira s visokim ulozima na FanDuelu 2020. i postigao par nastupa među 10 najboljih turnira s više od 130 000 sudionika DraftKingsa. Također je završio u prvih 1% na više od desetak drugih turnira.

Koristi snažan model predviđanja koji simulira svaki tren NFL akcije, uzimajući u obzir faktore kao što su mečevi, statistički trendovi i ozljede. To mu omogućuje da pronađe najbolje DFS vrijednosti koje dijeli samo s članovima na SportsLineu.

Ove godine već je dva puta osvojio DraftKings Millionaire Maker i jednom FanDuel Million. Sada je McClure usmjerio svoju pozornost na nedjeljne utakmice kola momčadi i zaključao svoje dnevne izbore u fantasy nogometu. Njegove odabire i analize možete vidjeti samo na SportsLineu.

NFL DFS najbolji izbori za nedjeljno NFL divizijsko kolo 2023

Jedan od McClureovih NFL DFS izbora za nedjeljnu divizijsku rundu je Billswide receiver Stefon Diggs ($7,700 na DraftKings, $8,200 na FanDuel). Diggs je napravio sedam prijema za 114 jardi u pobjedi Billsa nad Miamijem rezultatom 34-31 u igri Wild Card runde. Završio je regularnu sezonu s još sedam prijema za 104 jarda i touchdownom u 18. tjednu protiv New Englanda.

Uzastopne izvedbe na 100 jardi bile su potrebno poboljšanje za Diggsa, koji je imao samo 10 prijema za 123 jarda u tri utakmice između 14. i 16. tjedna zajedno. Osim toga, prije nego što je utakmica 17. tjedna Buffalo-Cincinnati otkazana u prvoj četvrtini, Diggs je već imao dva prijema za 26 jardi. Bengalsi imaju pouzdanu postavu linebackera, ali Cincinnati je također imao petu najbolju brzačku obranu u NFL-u i Billsi bi trebali voditi svoj napad s Diggsom i igrom dodavanja.

Dio McClureove savršene NFL DFS strategije također uključuje pojavljivanje Bengals wide receivera Ja’Marra Chasea ($7,800 na DraftKings, $8,500 na FanDuel). Chase je prošlog vikenda protiv Baltimorea uhvatio 9 od 12 meta za 84 jarde i pogodak. U utakmici Divizijske runde prošle sezone protiv Tennessee Titansa, Chase je uhvatio 5 od 9 dodavanja za 109 jardi.

Chase je propustio četiri utakmice sredinom sezone i još uvijek je prvi u momčadi s 87 prijema za 1046 jardi i devet touchdowna. Slično kao i u sezoni početnika, gotovo polovica Chaseovih jardi za prijem došla je nakon hvatanja (438). Billsi su odustali od devetog najmanje dodavanja tijekom regularne sezone, ali na hvatanju nakon hvatanja od 14 jardi, Chase mora napraviti nekoliko velikih poteza nakon što dobije loptu u svoje ruke. Pogledajte tko ovdje bira.

Kako postaviti NFL DFS sastave za nedjeljno Divizijsko kolo

McClure također cilja na podcijenjenog igrača koji bi mogao eksplodirati u velikom broju u rundi NFL-a 2023. Ovaj bi izbor mogao biti razlika između osvajanja prvenstva i cash igara ili odlaska kući bez ičega. Možete saznati tko je on i ostatak McClureovih NFL DFS izbora na SportsLineu.

Koga Mike McClure uključuje u svoju NFL DFS savršenu postavu? A koji je igrač ispod radara neophodan? Posjetite SportsLine sada da biste vidjeli najbolje NFL DFS izbore, rangiranje, savjete, nizove, sve od DFS stručnjaka koji je zaradio preko 2 milijuna dolara svojim dnevnim fantasy odabirima, i saznajte.

Source link

Leave a Comment