Nick Knight +Uglyworldwide upravo je izbacio niz fotorealističnih avatara koji definiraju žanr.


Nick Knight +Uglyworldwide upravo je izbacio niz fotorealističnih avatara koji definiraju žanr.
[Final Form] ikon-1 nosi Alejandro Delgado [Omteotl Dress Color] Slično Mashi Patsy [Sugar Rider] dodatak [JOHN] Osvojili su ga Gazela i Eugene Suleiman [Cornucopia]

Nick Knight odustao je od niza žanrovski definiranih fotorealističnih NFT-ova, ponovno pomičući granice foto industrije. U suradnji s modelom i Instagram zvijezdom Jazzelle Zanaughtti /Uglyworldwide.

Nick Knight + Uglyworldwide NFT recenzija

Kolekcionarska umjetnička djela predstavljaju digitalnu modu, šminku, kosu i nokte kolektiva od više od 40 kreatora, inovatora i maverika na čelu digitalne budućnosti mode. Osobno dizajnirani od strane Knighta i Zanaughittija, kolekcija sadrži preko 200 jedinstvenih tema proizvedenih za kuriranje 8000 jedinstvenih umjetničkih djela. Dizajnirao ga je sam Zanaughtti, dopuštajući im da komponiraju prema vlastitoj osobnoj slici i stilu kako bi pripremili svaki avatar za svoj urednički debi u metaverseu.

Nick Knight +Uglyworldwide upravo je izbacio niz fotorealističnih avatara koji definiraju žanr.
[Final Form] ikon-1 nosi haljinu, Romain Gaulthier [Anemone] viši

Moda se mora promijeniti. A digitalni svijet je budućnost mode po mom mišljenju. tradicionalno
Fotografi gledaju na modele kao na prazno platno za svoje ideje; Mi ovdje ne radimo ovako. ja
Jazzelle želi biti u središtu stvaranja njihovog avatara. Ne namećem pogled na
Jazzelle, ali dajući im novu dimenziju postojanja; Sa svim sjajem, sa svim
Nadrealizam, sa svom poezijom i hirovitošću – Pravimo prvi NFT s osjećajima, sa
Emocije, gledište.

Nick Knight

Nick Knight +Uglyworldwide upravo je izbacio niz fotorealističnih avatara koji definiraju žanr.
[Final Form] ikon-1 nosi Sapiensi [Gender Transformative Suit] Slično EZ [TOX DOLL] Kaciga

Preko 40 iznimnih dizajna iz etabliranih i digitalnih modnih ekosustava pridonijelo je ovom novom obliku stvaranja modne slike. Od originalnih digitalnih stilista kao što su Tribute Brand i Scarlett Yang do novopridošlica kao što je Linxi Zhu, pa čak i zvijezda u usponu Nusi Quero, niz virtualnih kostima u ovoj kolekciji odvodi Zanaughttijev avatar u nadrealno. Osim makeup lookova koje je Jazzelle sama kreirala, projekt uključuje suradnju s legendarnim frizerom Eugeneom Solomonom, svjetski poznatom umjetnicom noktiju Marian Newman i dugogodišnjim suradnikom SHOWstudija Tomom Wandragom koji je blisko surađivao s Knightom na izradi 3D modela i dodavanju raznih digitalnih manipulacije koje čine kolekciju.Unikat. ikon-1 početak je modnog projekta Metaverse koji će rasti i testirati se dalje 2023.

Još uvijek je dostupan za mint na ikon-1.com.

Nick i SHOWstudio surađuju s uzbudljivim partnerima kako bi vlasnicima ikon-1 donijeli nove alate, kao što je Metawardrobe ikon-1 u partnerstvu s DressX, kao i izlaganje ikon-1 na više lokacija i sajmova od SAD-a do Azije, kao i nastavak za razvoj Web3 programiranja SHOWstudija, s više informacija koje će se podijeliti u proljeće 2023.

Moj cilj je pretvoriti SHOWstudio u virtualni prostor u kojem možete komunicirati na smislen i zabavan način. Ovaj projekt je prvi korak ka tome.

Nick Knight

kategorije

oznake

Autor

Mark Westall

Mark Westall je osnivač i urednik časopisa FAD. Osnivač i suizdavač časopisa Art of Conversation te osnivač platforme worldoffad

Izdala We Never Walk Alone Football Nation (WNWA-FN) u kombinaciji s odabranim kulturnim programom za FIFA Svjetsko prvenstvo u nogometu u Kataru 2022.

Keith Haring NFT za projekciju

Ovaj tjedan, Sotheby’s i Zaklada CityKids izbacit će prvi Keith Haring NFT, nastavljajući nasljeđe pokojnog umjetnika korištenja umjetnosti […]

LAYER & Ledgerov džepni kripto novčanik Ledger Stax

Može li LAYER & Ledgerov džepni kripto novčanik Ledger Stax™ revolucionirati NFT-ove i kriptovalute kao što je iPod revolucionirao pristup digitalnoj glazbi?

Judy Chicago i Nadia Tolkonnikova, 2022

DMINTI predstavlja dvije feminističke ikone, umjetnice i aktivistice, Judy Chicago i Nadiu Tolkonnikovu (osnivačicu Pussy Riot i Unicorn DAO), koje po prvi put surađuju na značajnom participativnom projektu “Što kad bi žene vladale svijetom”.

Source link

Leave a Comment