Nike .SWOOSH Web3 Studio započeo je s Polygon NFT-ovima


Slika članka

Vladislav Sobov

Nikeovo najbizarnije iskustvo virtualne odjeće konačno je lansirano u Polygonu (MATIC) 25. siječnja 2023.

Sadržaj

  • SWOOSH, Nikeov vodeći Web3 projekt, pokrenut će se 25. siječnja
  • Polygon Network (MATIC) dominira NFT scenom

Nakon mjeseci testiranja, .SWOOSH platforma konačno je spremna prihvatiti novu generaciju digitalnih kreatora. Njegova prva kolekcija inspirirana je Nikeovom legendarnom Air Force 1 kolekcijom cipela.

SWOOSH, Nikeov vodeći Web3 projekt, pokrenut će se 25. siječnja

Prema izjavi koju je podijelila Jasmine Gao, viša voditeljica proizvoda u Nikeu, SWOOSH, platforma za Web3 digitalnu umjetnost koju pokreće zajednica, bit će pokrenuta u srijedu, 25. siječnja 2023.

Platforma je u razvoju i beta testiranju od sredine studenog 2022. Obožavatelji zajednice odlučili su da će tenisice inspirirane AF1 biti prvi komad digitalne umjetnosti koji će biti objavljen na .SWOOSH-u.

Mogućnost zajedničkog stvaranja virtualnih cipela ili dresova s ​​vodećim Nike dizajnerima je “ubojita značajka” za novi ekosustav. Sve emisije bit će dostupne kao “interaktivni digitalni objekti”.

Polygon Network (MATIC), blockchain visokih performansi kompatibilan s EVM-om, tehnička je platforma za novo izdanje. Mihailo Bilik, suosnivač Polygona (MATIC), pozdravio je lansiranje nove kolekcije.

Polygon Network (MATIC) dominira NFT scenom

U 2022. Polygon Network (MATIC) se etablirao kao najutjecajniji L1 za NFT proizvode. U listopadu 2022. izdavanje Reddit tokena povećalo je obujam trgovanja za više od 1100%.

U prvom kvartalu 2022. Polygon Network (MATIC) je registrirao partnerstvo s vodećim luksuznim brendovima Dolce & Gabbana i Bulgari. Od studenog do prosinca 2022. Solanini (SOL) vrhunski NFT skupovi migrirali su na Polygon Network (MATIC).

DeGods i y00ts bili su najpopularniji od njih. Oba su odlučila zamijeniti Solanu (SOL) s Polygon Network (MATIC) zbog tehničke i marketinške superiornosti.

Source link

Leave a Comment