Nogomet će proći kroz beta testove 15. veljačePansion Jones Hillnogomet


College Park, Maryland – Nogomet u Marylandu bit će domaćin svojih polugodišnjih probnih utakmica u srijedu, 15. veljače u 19:30 na zatvorenom terenu za trening Jones Hill House.

Sudionici su zainteresirani za eksperiment Oni moraju biti redoviti studenti Sveučilišta Maryland College Park Ne smiju pokušati više od dva puta u svom akademskom životu.

Zainteresirane molimo da sve informacije u priloženom ispitnom paketu budu točno ispunjene i donešene u Jones-Hill House do 17 sati u srijedu, 8. veljače, zajedno s kopijom vaše kartice osiguranja, rasporedom nastave i neslužbenim prijepisom. Obrasci se tiskaju samo s jedne strane. Nemojte ispisivati ​​obostrano ili će listovi biti vraćeni kao nepotpuni. Obrasce također možete poslati e-poštom na: marylandfootballrecruiting@gmail.com

Nikakvi službeni dokumenti neće se prihvaćati nakon 17 sati u srijedu, 8. veljače.

Svi sudionici trebaju obaviti fizički pregled u zadnjih 6 mjeseci i laboratorijske rezultate testa srpastih stanica. Nepotpuna ili netočna dokumentacija diskvalificirat će vas sa suđenja.

Svi sudionici također moraju ispunjavati sve zahtjeve Sveučilišta u Marylandu za COVID-19.

Molimo kontaktirajte voditelja zapošljavanja u kampusu Patti May Ohanian Sva pitanja o ovogodišnjim iskustvima uživo možete imati na pohanian@umd.edu.

 

-Maryland-

Source link

Leave a Comment