Nogomet iz Missourija dobio je bivšeg 25 najboljih regruta Miamija za QB Jakea Garciju


Missouri Tigersi dobivaju usluge beka Jakea Garcie, koji navodno prelazi u nogomet Missourija nakon što je igrao u Miami Hurricanesima, prema ESPN-ovom Peteu Tamilu.

Izvori su za ESPN rekli: “Bivši bek Miami Hurricanesa Jake Garcia posvetio se državi Missouri. Garcia je bivši među 25 najboljih novaka u klasi 2021. i ušao je u NCAA transfer vrata u utorak. Tamo do kraja ovog tjedna.”

Garcia je svoju sveučilišnu nogometnu karijeru započeo u Hurricanesima 2021., koje je nosio u crvenom dresu. U svojoj drugoj godini s Miamijem, pojavio se u osam utakmica i dodao za 803 jarda i pet touchdowna uz četiri presretanja dok je završio samo 59,7 posto svojih pokušaja dodavanja.

Puno prije nego što je odlučio prenijeti svoje talente iz Miamija u Missouri za nogomet, Garcia je dobio mnogo ponuda s velikih koledž programa dok je još bio u srednjoj školi. Dobio je ponude od Tennessee Volunteersa, Alabama Crimson Tidea, Auburn Tigersa, Texas Longhornsa i Purdue Boilermakersa. Posvetio se USC Trojans prije nego što je prestao i otišao u Miami.

Nema jamstva da će Garcia biti starter za nogometnu momčad Missourija odmah 2023. Tigersi još uvijek imaju Bradyja Cooka, koji je dodao za 2734 jardi i 14 touchdowna sa sedam presretanja u 13 utakmica za momčad u sezoni sveučilišnog nogometa 2022. Sam Horn je bek druge godine u nogometnom timu Missourija. Cook, Garcia i Horn vjerojatno će se natjecati za ulogu prvog beka sljedeće sezone za Tigerse, koji su sezonu 2022. završili s ukupnim rezultatom 6-7.Source link

Leave a Comment