Nogomet pridošlicama dodaje Mitchella 2023


Austin, Texas – Teksaški nogomet dodao je Adonaia Mitchella, transfera iz Georgije i rodom iz Missouri Cityja u Teksasu, kao 28. člana klase pridošlica Longhornsa 2023. Mitchell se upisuje u Teksas za proljetni semestar i bit će naveden kao redkošuljaš brucoš za sezonu 2023.

Mitchell je igrao u 21 utakmici s 15 startova tijekom svoje karijere u Georgiji, zabilježivši 38 hvatanja za 560 jardi (14,7 poena) i sedam touchdowna u posljednje dvije sezone pomažući Bulldogsima da osvoje uzastopna nacionalna prvenstva.

U 2022. Mitchell je propustio devet utakmica zbog ozljede, ali je igrao u šest utakmica s tri starta i zabilježio devet prijema za 134 jarda (14,9 ppi) i tri touchdowna. Uhvatio je dva touchdowna u obje utakmice Georgia’s College Football Playoffa, zabilježivši tri hvatanja za 43 jarde, uključujući lagani touchdown 54 sekunde do kraja, protiv Ohio Statea u polufinalu Chick-fil-A Peach Bowla, i touchdown 22 jarda protiv TCU u utakmici za prvenstvo. Vratio se nakon ozljede u utakmici SEC Championshipa protiv LSU-a i ubacio dodavanje za dva poena. Prije toga, započeo je prve dvije utakmice sezone protiv Oregona i Samforda, te napravio četiri prijema za 65 jardi i touchdown protiv Ducksa.

Tijekom svoje brucoške sezone 2021., Mitchell je igrao u svih 15 utakmica, a započeo je 12. Završio je s 29 hvatanja za 426 jardi (prosjek 14,7) i četiri touchdowna, što je najveći postotak napadačkih udaraca od bilo kojeg širokog primača u momčadi. On je donio dva hvatanja za 50 jardi u CFP Championship utakmici protiv Alabame, uključujući i 40 jardi touchdown trčanje u četvrtoj četvrtini. Također je napravio dva touchdowna u pobjedi Capital One Orange Bowla nad Michiganom s trčanjem od 18 jardi u prvoj četvrtini. Ranije u sezoni zabilježio je rekordnih pet prijema u sezoni za 65 jardi u Tennesseeju. Također je imao četiri hvatanja za 77 jardi protiv Južne Karoline, uključujući i trčanje od 38 jardi u dodiru, čime je zaradio SEC Brucoš tjedna.

Mitchell je svoju posljednju sezonu srednjoškolskog nogometa proveo u srednjoj školi Cane Ridge u Antiochu, Tenn., blizu Nashvillea. Proglašen među 10 najboljih potencijalnih igrača u Tennesseeju, proglašen je sportašem godine 5-6A okruga Tennessee 2019. Vodio je tim s 49 prijema za 795 jardi i 11 touchdowna kako bi pomogao Cane Ridgeu da postigne ukupni rekord 9-4 i drugo kolo doigravanja TSSAA klase 6A. Prethodno je igrao u srednjoj školi Ridge Point u Missouri Cityju u Teksasu i osvojio je počasti druge momčadi All-District 20-6A nakon što je uhvatio 25 dodavanja za 378 jardi i tri touchdowna 2018., kao i jurnuvši 170 jardi i pet touchdowna. . Pomogao je Ridge Pointu da napreduje do doigravanja Regije 6A Division 1 te godine.

Adonay Mitchell
široka budućnost
6-4 • 190 • Mlađi – TR
Missouri City, Texas (Georgia/Cannes Ridge)
Trener HS: Eddie Woods

Transfer wide receiver iz Georgije… Igrao u 21 utakmici s 15 startnih pozicija tijekom svoje karijere u Georgiji… Zabilježio 38 hvatanja za 560 jardi (14,7 ppg) i sedam touchdowna u posljednje dvije sezone kako bi pomogao Bulldogsima da se vrate u redove natrag na državnom prvenstvu … U 2022. godini propustio je devet utakmica zbog ozljede, ali je nastupio u šest utakmica uz tri starta. Drži 43 jarda, uključujući lagani touchdown 54 sekunde prije kraja protiv Ohio Statea u polufinalu na Chick-fil-A Peach Bowlu i touchdown od 22 jarda protiv TCU-a u Championship Game-u… Vratio se nakon ozljede u SEC Championship utakmicu i prošao je zbog konverzije od dva poena… Započeo prve dvije utakmice sezone protiv Oregona i Samforda, imao četiri prijema za 65 jardi i touchdown protiv Ducksa… Igrao u svih 15 utakmica, počevši od 12, 2021… Završio s 29 hvatanja za 426 jardi (14,7 u prosjeku) i četiri TD-a … Odigrao više ukupnih napadačkih udaraca (53 posto) nego bilo koji drugi Bulldog wide receiver … uključujući touchdown od 40 jardi trčanje u četvrtoj četvrtini … Dvije pobjede u Capital One Orange Bowlu pobjeda u trčanju u dodiru od 18 jardi u prvoj četvrtini … Sakupio pet prijema u sezoni s rekordnih 65 jardi u Tennesseeju … Četiri od toga hvatanja (dva na trećem dolje) došla je na ključnu akciju touchdowna u drugoj četvrtini. … proglašena SEC brucošicom tjedna nakon što je uhvatila četiri hvatanja za 77 jardi protiv Južne Karoline, uključujući trčanje od 38 jardi touchdownom U drugoj četvrtini…Dva hvatanja za 10 jardi kod Auburna, jedno hvatanje u dodiru za tri jarda…Uhvaćena tri hvatanja za 43 jarda protiv Kentuckyja…Zabilježena tri hvatanja za 38 jardi kod Vanderbilta…Uhvaćena dva dodavanja za 42 jarde protiv UAB-a … Registrirao se u UGA-i u siječnju 2021. i sudjelovao u proljetnom treningu … Skupio sedam najboljih momčadskih dodavanja za 105 jardi i TD u utakmici unutar ekipe G-Day … Proveo svoju posljednju sezonu u srednjoškolski nogomet U srednjoj školi Cane Ridge u Antiochu, Tennessee, u blizini Nashvillea…10 Tennessee prospect…proglašen 2019. Tennessean Region 5-6A Sportašem godine…vodi tim s 49 prijema za 795 jardi i 11 touchdowna A touchdown…pomogao Cane Ridgeu da postigne ukupni rezultat 9-4 i drugu rundu doigravanja TSSAA Class 6A doigravanja 2019….prije je igrao za srednju školu Ridge Point u Missouri Cityju, Teksas…zaslužio počasti druge momčadi u All-Districtu 20-6A… Uhvaćeno 25 dodavanja za 378 jardi i tri dodira zajedno s rekordnih 170 jardi trčanja i pet jardi trčanja Za touchdown…pomogao je Ridgepointu napredovati u doigravanju Regije 6A Division 1 te godine.

Source link

Leave a Comment