Nogomet u Nebraski: Postavljanje izgleda za prve tri godine Matta Rowleya – AthlonSports.com


Matt Rowley, nogomet za Nebraska Cornhuskers

Novi glavni trener Nebraske Matt Rule gubio je malo vremena stavljajući svoj pečat na program Cornhuskersa.

Nakon što su završili s prvom nogometnom momčadi Matta Rhulea u Nebraski, ovi treneri nastavljaju neumorno raditi na potpisivanju transfera i utjecajnih novaka na popis koji se brzo mijenja. Kao rezultat toga, u državi Cornhuskers počinje uzbuđenje. Međutim, ako postoji jedna stvar u kojoj su obožavatelji Big Reda izvanredno dobri, to je podizanje očekivanja tako visoka samo da se stručno razmeću Sizifovom modom.

Povezano: 5 lako ispunjenih novogodišnjih odluka za 2023. za Kukuružnjake

Unatoč tome, nada se brzo ulijeva zahvaljujući promjenama koje su se dogodile u Lincolnu. No, zaustavimo na trenutak pompe i ispitajmo što je moglo biti legitimno u prvih nekoliko godina Rhuleove ere u Nebraski.

Ove metrike možemo izgraditi kombiniranjem informacija koje imamo s dostupnim resursima.

Kao glavni trener na fakultetu, Rhule je odmah napravio hard reset. Jelovnik, kultura, sve je to srušeno na isto tlo. Nema više nikakve osnove, niti je može biti. Ne za ove projekte oživljavanja. Temple je želio više od osrednjih uspjeha Ala Goldena i Stevea Addazija, dok je Baylor želio da nacija vidi program sveučilišnog nogometa, a ne brlog onih koji omogućuju seksualno zlostavljanje.

Source link

Leave a Comment