Nogometni regrut Auburna okrenuo se nakon Briana Harsina da zamijeni Hugha Freesea


Producent Highland Home Keldric Faulk priznao je na godišnjem banketu Mr. Football Udruge sportskih pisaca Alabame prošli tjedan da je prešao iz Florida State u Auburn nogomet zbog promjene trenera Briana Harsina da zamijeni Hugha Freesea.

Folk toliko žali što je ostao u državi – Highland Home nalazi se južno od Montgomeryja i zapadno od Troya, Alabama – jer se pridružio osoblju Seminolesa Mikea Norvella u Tallahasseeju – da ponosno objavljuje da mu je drago što je tip iz Auburna.

Objasnio je svoju odluku ne imenujući konkretno Harsina:

“Auburn je stvarno bio moja prva škola dvije ili tri godine zaredom, ali bilo je određenih promjena trenera koje mi nisu odgovarale u smislu osoblja. Kad je trener Freese došao i dao mi priliku da sagledam sve, iskoristio sam priliku i stvarno uživao u svom posljednjem posjetu. Iskoristio sam ga.” Vrijeme da stvarno razmislim o svojoj odluci i doista sam osjećao da je Auburn prava stvar za mene.”

Novi nogomet Auburn pobjeđuje novake nad timom Briana Harsina koji je izgubio

Određeni broj unosa Auburn nogometnog portala za transfere vratio se u zadnjim danima mandata Briana Harsina pod novim sustavom. Među njima su Landen King i Tar’Varish Dawson, dva veća primatelja od kojih se očekivalo da učine veće stvari nego što su to učinili 2022. godine.

Sukob u svlačionici definirao je Harrisonovo doba u Plainsu, ali čini se da Hugh Friese mijenja kulturu i prodaje regrute koji su nekoć bili okrenuti prema dolje na temelju onoga što je imalo ponuditi prethodno vodstvo. Pogledajte samo kako Volk govori o novim zaposlenicima:

“Gradio sam odnos s tim dečkima tek oko dva tjedna i kako sam komunicirao s njima. Bilo je kao da ih poznajem dvije godine.”

Friese je pobjednik u području u kojem se Harsin teško borio: divljenju, koje zauzvrat dovodi vrhunske talente u program.Source link

Leave a Comment