Novi egzotičan način Sarah Ferguson da poboljša svoje financije je prodaja NFT-ova


Sarah Ferguson napisala je romantične fantastične romane, a čak je i prodavala miksere na televiziji. Njezin novi čudan način da poboljša svoje financije je prodaja NFT-ova

  • Sarah Ferguson pokrenula je digitalnu umjetničku galeriju s njezinom vlastitom poezijom
  • Pridružio se Nifty Gatewayu koji prodaje NFT-ove/nezamjenjive tokene
  • “S razvojem tehnologije, tradicionalna estetika može pronaći novi život”, rekla je.

Sarah Ferguson je imao eklektičnu karijeru kao poduzetnik, kao pisac za djecu, filmski producent i pisac ljubavnih romana.

Čak je prodavala miksere na TV-u i bila je ambasadorica organizacije Weight Watchers.

Njezin posljednji projekt još je jedan radikalan iskorak.

Prošlog je tjedna vojvotkinja od Yorka pokrenula izložbu digitalne umjetnosti koja prikazuje njezinu izgovorenu poeziju uz vizualnu interpretaciju stihova drugih umjetnika.

Sarah Ferguson pokrenula je digitalnu umjetničku galeriju koja prikazuje njezinu govornu poeziju

Pridružila se Nifty Gatewayu, tvrtki u vlasništvu američkih multimilijunaša, tehnoloških poduzetnika Camerona i Tylera Winklevossa, koji su osnovali Facebook.

Nifty Gateway prodaje NFT proizvode ili nezamjenjive tokene — digitalne proizvode koji kolekcionarima omogućuju ulaganje u digitalnu umjetnost na isti način na koji bi mogli kupiti sliku. Mogu se kupiti i prodati, a svaki ima jedinstveni kod koji sprječava njihovo kopiranje.

Fergie je rekla da želi “proširiti svoju strast za pripovijedanjem kroz umjetnost”, dodavši: “Kako se tehnologija razvija, tradicionalna estetika može pronaći novi život u ovom suvremenom virusnom svijetu.”

U njezinom digitalnom umjetničkom djelu Gateway To The Self gledatelji gledaju niz slika dok slušaju vojvotkinju i britanskog glumca Lawrencea Fullera kako recitira pjesmu.

Sarah Ferguson imala je eklektičnu karijeru poduzetnice, dječje spisateljice, filmske producentice i spisateljice romantičnih romana.

Sarah Ferguson imala je eklektičnu karijeru poduzetnice, dječje spisateljice, filmske producentice i spisateljice romantičnih romana.

Vojvotkinja se sada pridružila Nifty Gatewayu koji prodaje NFT-ove/nezamjenjive tokene

Vojvotkinja se sada pridružila Nifty Gatewayu koji prodaje NFT-ove/nezamjenjive tokene

Nježnim je glasom vojvotkinja rekla: “Izgubljena i uplašena, ponekad uplakana,

koristeći svoj kompas,

Sada nisi sam,

Konačno, nema više osjećaja napuštenosti,

“Integrirani smo i uzbuđeni, novi smjer, prihvaćamo koordinaciju.”

U svom najnovijem digitalnom umjetničkom djelu, Hoćemo li razgovarati, Fergie pita: “Misliš li da si budan?”

Govoreći o svojim NFT-ovima na Twitter Space-u prošlog tjedna, Fergie je pročitala pjesmu koju je napisala kada je kraljica umrla: “Duga iznad tornja izgleda tako jasno,

Znak svih nas da moramo stajati uspravno,

Kad vidiš da se duga pojavljuje, znaš da sam blizu, nikad se ne bojim. Možda fizički neću stajati tamo, ali u tvom srcu nikada se neću bojati. Pogledaj unutra i vidjet ćeš kako se boje moje duge obavijaju oko tebe, moja ljubav prema tebi raste.

oglasiSource link

Leave a Comment