Odsječci Bitcoina: analitičar vidi ‘zanimljiv’ porast ili kratko povlačenje


Glavne valute trgovale su se u minusu u utorak, pri čemu je globalna tržišna kapitalizacija kriptovaluta pala za 3,58%, na 1,03 bilijuna dolara, od 20:30 EST.Kriptovaluta Dobici (+/-) cijena
bitcoin -2,45% 22 410 dolara
Ethereum -6,07% 1530 dolara
Dogecoin -7,51% 0,082 dolara

Što se dogodilo: Najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji bitcoin Bitcoin / američki dolar Trgovalo se za manje od 23.000 dolara. Ethereum ETH/USD Trgovalo se padom više od 6% na 1530 USD. Dogecoin DOGE/USD Pao je za gotovo 8% u zadnja 24 sata i trguje se po 0,082 USD.

Američke dionice u utorak su zaključile mješovito. Dow Jones Industrial Average prkosio je trendu, dodavši 0,31% tijekom sesije. U međuvremenu, S&P 500 i Nasdaq Composite su pali 0,07% odnosno 0,27%.

Vidi više: Najbolje strategije dnevnog kripto trgovanja

binanceBinance, najveća svjetska burza kriptovaluta po obujmu trgovanja, rekla je da je pogriješila kada je držala kolateral za neke od kripto imovine koje izdaje u istom novčaniku kao i sredstva korisnika, prema anonimnom glasnogovorniku Binancea kojeg je u utorak citirao Bloomberg.

“Bitcoin se konsolidira nakon što je dosegao petomjesečni maksimum. Nedavni porast nije se uspio probiti iznad razine od 23.500 USD, što bi moglo utrti put laganom padu prema regiji od 22.000 USD. Postoji mnogo velikih makro događaja koji očekuju Bitcoin koji je pobijedio Ne čini ništa dobro. Kada završi sva prašina od BDP-a u četvrtom tromjesečju, Fed-ova željena metrika inflacije i odluka FOMC-a, snažan otpor mora doći s razine od 25 000 dolara. Uspon bitcoina uskoro će postati vrlo zanimljiv ili bi mogao biti prikladno za kratkotrajno povlačenje. Edward Moyaviši tržišni analitičar u OANDAu bilješci koju vidi Benzinga.

kriptoanalitičar Michael Van de Poppe Rekao je da Bitcoin nije uspio probiti ključnu razinu otpora od 23.100 dolara. Kao rezultat toga, Bitcoin će vjerojatno testirati i pomesti podršku od 22 300 USD prije bilo kakvog potencijalnog nastavka svog bikovskog trenda.

kriptoanalitičar kalio Identificirajte ključnu tehničku razinu za Bitcoin: prema njoj, Apex Crypto dotaknuo je podršku višeg vremenskog okvira i vratio se. Međutim, Kaleo ne vjeruje da će se ova razina održati dok Bitcoin ulazi u svoj sljedeći veliki porast i stremi prema 30.000 dolara.

Pročitaj slijedeće: 20 milijuna Uniswap članova reklo je “da” Binance Transferu: Što znači “provjera temperature”Source link

Leave a Comment