Ogromna predviđanja cijene bitcoina od 3 bilijuna dolara dolaze s oštrim upozorenjem za 2023. godinu


bitcoin
BTC
do 2023., dodajući gotovo 40% od početka godine (unatoč rastućim strahovima od “katastrofalnog globalnog financijskog sloma”).

Pretplata sada da Forbesov savjetnik za CryptoAsset & Blockchain i uspješno prevladavanje najnovijeg pada tržišta bitcoina i kriptovaluta

Cijena Bitcoina skočila je na najviše razine neviđene od kraja kolovoza, brišući gubitke nakon šokantnog pada FTX burze kriptovaluta – iako bi “zaraza” mogla pogoditi druge velike kripto tvrtke.

Sada je panel kripto stručnjaka predvidio da će cijena bitcoina porasti na gotovo 200 000 USD po bitcoinu do 2030. (dajući bitcoinu zajedničku tržišnu kapitalizaciju od nešto više od 3 trilijuna USD), ali ne prije nego što ponovno naglo padne 2023. .

Na tržištu divljih medvjeda najviše trebate ažurirane informacije! Registrirajte se sada, besplatno KodeksDnevni bilten za trgovce, investitore i one zainteresirane za kriptovalute koji će vas držati na vrhu tržišta

“Osim ako nema još iznenađenja poput FTX-a, [bitcoin and crypto] Tržište sada prolazi kroz čišćenje prijevarnih burzi i kompanija, rekao je Desmond Marshall, generalni direktor tvrtke rizičnog kapitala Rouge International, u sklopu izvješća o predviđanju cijena bitcoina koje je sastavila stranica za usporedbu cijena Finder.

Marshall je primijetio da će nadolazeće smanjenje ponude bitcoina, poznato kao prepolovljenje i koje bi trebalo biti za nešto više od godinu dana, vjerojatno dati cijeni bitcoina “jaču potporu tijekom druge polovice 2023.”.

Panel od 44 člana ponovno je projicirao prosječnu cijenu bitcoina na nešto ispod 30.000 dolara po bitcoinu na vrhuncu 2023. godine, a cijena je potom pala do kraja godine na oko 27.000 dolara. Gledajući unaprijed, očekuje se da će cijena bitcoina porasti na 77 000 USD 2025. prije nego poraste na 188 000 USD 2030.

Vidjet će tržište [a] Velika serija [in] 2024. je zbog sve većeg usvajanja i pozitivne regulative,” rekao je Shubham Mundy, viši istraživački analitičar u Market Research Future.

Pretplatite se sada na Kodeks— Besplatni dnevni bilten za entuzijaste kriptovaluta

Više od ForbesaSatoshi će vam se prvi smijati – izvršni direktor JPMorgana Jamie Dimon ismijava bitcoin i kripto razornim predviđanjem cijena

Cijena Bitcoina jako je oscilirala tijekom proteklih nekoliko godina, skočivši na najvišu razinu svih vremena 2021. prije nego što je počela stalno padati do 2022.

Međutim, nisu svi članovi panela Findera optimistični u pogledu cijene Bitcoina. John Hawkins, viši predavač na Sveučilištu u Canberri, upozorio je da će cijena bitcoina pasti na samo 10.000 dolara ove godine prije nego što će pasti na 5.000 dolara 2025. i 500 dolara 2030. godine.

“Kratkoročno, više kripto kompanija koje otpuštaju osoblje i ograničavaju isplate će propasti i više neće imati FTX da ih spasi, vršeći pritisak na dolje na cijenu bitcoina”, rekao je Hawkins.Source link

Leave a Comment