Oklahoma State jedan je od programa sveučilišnog nogometa koji se suočavaju s ključnim sezonama 2023. godine


Pristigle su konačne ocjene za nogometne trenere na prvoj godini koledža i nisu svi položili ispite ove sezone. Gledajući kampanju 2023., postoji nekoliko ključnih sezona koje se zapravo suočavaju s pokušajima promjene trenutnih narativa koji postoje oko njihovih emisija.

A što se tiče sigurnosti posla, Jimbo Fisher iz Texas A&M-a napravio je niz nedavnih poteza unutar svog trenerskog osoblja koji bi trebali ispraviti silazni trend za Aggiese, pa se on nada.

Timovi pod nacionalnim mikroskopom 2023. nisu ograničeni na one izvan debate o doigravanju u sveučilišnom nogometu. Doista, Ohio State — jedan od ranih favorita za sljedeću sezonu — izaći će na teren pod ogromnim pritiskom trenera Ryana Daya, čiji uzastopni porazi od Michigana i posrtaji u utakmicama nakon sezone počinju raspirivati ​​žamor NFL-a. Također je objavljeno da bi Day mogao odustati od dužnosti igranja i poziva, što je oduvijek bila njegova primarna snaga.

Dobijte najbrže rezultate, statistiku, vijesti, video zapise uživo i još mnogo toga. Kliknite ovdje da preuzmete mobilnu aplikaciju CBS Sports i saznate najnovije vijesti za svoj tim danas.

Evo pogleda na timove koji ulaze u sezonu izvan sezone s ključnim kampanjama koje nas očekuju 2023.Source link

Leave a Comment