OKX Ventures očekuje povratak kripto inovacija 2023


VICTORIA, Sejšeli, 25. siječnja 2023. (Globe Newswire) — OKX Venturesinvesticijski ogranak globalne platforme za trgovanje kriptovalutama OKXoslobodi ga Crypto Investment Outlook 2023 Izvješće. Izvješće pruža uvid na temelju vlasničkih podataka i podataka trećih strana o tome što očekivati ​​u svemiru 2023. godine.

Ethereum i dalje dominira razvojnim prostorom
S prelaskom Ethereuma s Proof-of-Work na Proof-of-Stake što rezultira smanjenjem potrošnje energije od 99%, integracija ETH-a omogućila bi poboljšanu skalabilnost, sigurnost i zelena rješenja – atraktivan izgled za nove i postojeće programere koji žele iskoristiti ove prednosti na svoje korisnike. Očekuje se da će Danksharding nakon toga povećati TPS na 100k+ Šangajska promocija.

Web3 Inovacije
Web 2.5 prostor će doživjeti stabilan rast. Tradicionalni brendovi, internetske tvrtke i KOL-ovi imali su dovoljno uspjeha u Web3 prostoru za Web 2.5 aplikacije da privuku brojne nove korisnike u kripto industriju.

S novčanicima s nižim pragom, poboljšanim Web3 iskustvima, lakšim pristupom DApps-ovima, uvođenjem sigurnih rješenja otvorenog koda i mnogim drugim inovacijama koje su na putu, počet ćemo vidjeti okruženje prilagođenije korisniku za novopečene kriptovalute da istražuju Web3 .

DeFi aktivacija
Decentralizirani stablecoin se mora vratiti. Stablecoinovi su ključni za DeFi protokole i mogu se koristiti za privlačenje novih korisnika u DeFi, poboljšanje likvidnosti i povećanje prihoda i FDV za protokole.

Uspon GMX-a je bum usvajanja u 2022. Predviđeno je da se pojave i izvedenice s omogućenim Layer 2.

Očekuje se da će industrija NFT-a prijeći dalje od digitalne umjetnosti i gurnuti se u uslužne aplikacije za šire usvajanje. Sljedeći ciklus inovacija NFT-a vjerojatno će uključivati ​​mehanizme upravljanja imovinom, fondove likvidnosti i nefinancijsko pozajmljivanje, između ostalog.

Usredotočenost na infrastrukturu u cijeloj industriji
Veći ulozi bit će stavljeni na nelicencirane i decentralizirane infrastrukturne projekte, uključujući nove podatkovne alate.

Fragmentacija likvidnosti generirana rješenjima sloja 2, lancima aplikacija i višestrukim lancima kao što je Cosmos također pruža veće mogućnosti za MEV. Način na koji Flashbot rudari na Ethereumu bit će vrlo drugačiji nakon dankshardinga, što bi moglo stvoriti novi MEV krajolik. Industrija može očekivati ​​više MEV inovacija 2023.

Sigurnost na lancu
Podaci u lancu, alati za praćenje i oporavak imovine postavljeni su kao jedan od ključnih fokusa za 2023. Podaci u lancu ne samo da mogu pružiti podršku za upravljanje sigurnošću Web3, već će također pomoći u praćenju aktivnosti u lancu, ponašanja korisnika Web3 , i pratiti izgubljenu imovinu. . U ovom području postoji uzbudljiv potencijal, a institucije obraćaju pažnju.

Ovdje pronađite potpuno izvješće OKX Ventures o prognozi kripto ulaganja za 2023 ovdje.

Za više informacija obratite se:
Media@okx.com

O OKX Ventures
OKX Ventures je institucionalna investicijska podružnica najbolje svjetske platforme za trgovanje OKX. Usredotočen je na istraživanje najboljih blockchain projekata na globalnoj razini, podupiranje najnovijih blockchain tehnoloških inovacija, promicanje zdravog razvoja globalne blockchain industrije i ulaganje u dugoročnu strukturnu vrijednost.

OKX Ventures posvećen je pomaganju poduzetnicima koji pridonose razvoju blockchain industrije da izgrade sjajne tvrtke i unesu globalne resurse i povijesno iskustvo u blockchain projekte.Source link

Leave a Comment