OpenOcean integrira Verse DEX za produbljivanje dostupne likvidnosti na Ethereumu – priopćenje za javnost Bitcoin News


priopćenje za javnost OpenOcean, vodeći Web3 programer srednjeg softvera i DEX agregator u 19 lanaca, uz potporu vrhunskih investitora – Binance Labs, CMS, Altonomy i više – spojio se s nedavno izdanim Verse DEX-om, Bitcoin.com-ovom decentraliziranom razmjenom (DEX), kako bi pružio jednostavnije, jeftinije i brži pristup jeftinim i štedljivim razmjenama na glavnoj mreži OpenOcean Ethereum.

OpenOcean, kao vodeći DEX agregator, integrira Verse DEX kao jedan od izvora likvidnosti za produbljivanje likvidnosti na Ethereum mreži kako bi korisnicima pružio najbolje povrate swapa. OpenOceanov inteligentni algoritam usmjeravanja pomaže korisnicima u traženju najbolje ponude u prikupljenim DEX-ovima na njihovoj odabranoj mreži. Kroz integraciju korisnici OpenOceana također mogu uživati ​​u prednostima njegovih proizvoda, međulančanih zamjena i ograničenih naloga, istovremeno omogućujući Verse likvidnost izravno na Ethereumu.

Bitcoin.com’s Verse DEX je decentralizirana mjenjačnica koja se temelji na automatiziranom market makeru i ima za cilj pružiti svima pristup trgovanju bez dozvole i bez skrbništva, s posebnim naglaskom na DeFi pridošlice. Svatko može razmjenjivati ​​kriptovalute sigurno i zaštićeno uz niske naknade, uključujući međulančano trgovanje između BTC-a, BCH-a, ETH-a itd. Svatko također može ostvariti povrat pružanjem likvidnosti DEX-u.

Verse DEX izveden je iz Uniswap V2 ugovora testiranih u bitkama, a pregledao ga je validator pametnih ugovora treće strane. Trenutno je dostupan na lancima blokova Ethereum i SmartBCH, ali se neprestano širi na lance blokova s ​​niskim naknadama i brzim transakcijama.

OpenOcean je web 3 DEX agregator s više lanaca i integrira više od 250 jedinstvenih izvora likvidnosti u više od 19 mreža. Koristeći OpenOceansov jedinstveni novi algoritam za usmjeravanje, platforma je u mogućnosti pružiti učinkovitu zamjenu mjesta uz najniže moguće naknade za plin i najveće maksimalne povrate; Djeluje tako da analizira, uspoređuje i kontinuirano identificira najbolje dostupne metode trgovanja povezujući sve integrirane izvore likvidnosti. Kako bi se povećala učinkovitost trgovanja, OpenOcean kao end-to-end rješenje također nudi ograničene naloge, međulančane zamjene i trajno udruživanje na više lanaca. U bliskoj budućnosti OpenOcean će nastaviti nastojati proširiti više usluga kako bi zadovoljio potrebe korisnika na Webu 3.

otvoreni ocean

Pratite nas:

Kontakti:

Bitcoin.com

Kontakti:


Ovo je priopćenje za javnost. Čitatelji moraju izvršiti dužnu pažnju prije poduzimanja bilo kakvih radnji u vezi s Promotorom, bilo kojom od njegovih podružnica ili Uslugama. Bitcoin.com nije odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u priopćenju ili u vezi s njima.

Mediji

Bitcoin.com je izvor broj jedan za sve što se tiče kripto. Obratite se medijskom timu na ads@bitcoin.com kako biste razgovarali o priopćenjima za javnost, sponzoriranim objavama, podcastovima i drugim opcijama.

Zasluge za slike: shutterstock, pixabay, wikicommons

Source link

Leave a Comment