Ova bi kripto mogla porasti 50 puta, nadmašivši Bitcoin i Ethereum, kaže Yusko iz Morgan Creeka


Mark YuscoCIO u Glavni grad Morgan Creek, rekao tako Lavina Avax/dolari Ima potencijal nadmašiti cijelo kripto tržište, uklj bitcoin Bitcoin / američki dolar I Ethereum ETH/USD.

Što se dogodilo: Yusco, V Youtube video, rekao je afax Mogao bi porasti 50 puta u sljedećem ciklusu rasta, pod uvjetom da bitcoin i glavni tečajevi ostanu uspješni.

Vidi također: Najbolje strategije dnevnog kripto trgovanja

Yusco je rekao da je ključ ulaganja u ovaj ekosustav diverzifikacija. “Ne stavljajte sva jaja u jednu košaru.”

On vjeruje da, iako bi Bitcoin mogao biti najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, neće nužno biti ulaganje s najboljim rezultatima. To je zbog zakona velikih brojeva – što je nešto veće, to je teže ostvariti velike dobitke na istoj razini.

Yusko objašnjava da, iako Bitcoin ima najveću tržišnu kapitalizaciju od 400 milijardi dolara, čak i da dosegne 4 trilijuna dolara, to bi bilo samo deseterostruko povećanje. Međutim, ako Ethereum, koji trenutno ima tržišnu kapitalizaciju od blizu 200 milijardi dolara, dosegne usporedivu tržišnu kapitalizaciju od 4 bilijuna dolara, to bi bilo dvostruko povećanje.

“Ali ako Avalanche stvarno postane ta srednja klasa, ili postane most za povezivanje Ethereuma… to bi moglo biti 50x”, dodao je.

akcija cijenaU vrijeme pisanja ovog izvješća, afax Trgovalo se po 17,30 dolara, što je pad od 6,57% u zadnja 24 sata, prema podacima Benzinga Pro.

Pročitaj slijedeće: Odsjek Bitcoina, Ethereuma i Dogecoina: Analitičar kaže da je Apex Crypto ‘vrlo zanimljiv’ kratkoročni rast ili povlačenjeSource link

Leave a Comment