Ovaj tjedan na Crypto Twitteru: SBF tvrdi da je nevin zbog Excela, Twitter reagira na meme


Ilustracija Mitchella Prevera za dekodiranje

Ovo je bio treći puni tjedan 2023., treći puni tjedan 2023 uzastopni dobici Za sve vodeće kriptovalute, treći tjedan traje svađa između mjenjačnice kriptovaluta Gemini i vjerovnika Genesis. Naravno, na Crypto Twitteru bilo je puno toga za pričati.

U ponedjeljak je National Geographic napravio svoje prve korake u NFT svijetu izdavanjem svoje kolekcije Genesis “GM: Daybreak Around the World”. Sudeći po komentariproces kovanja nije tekao glatko.

Sljedeći dan, Maria Chen, investitorica u tvrtku za kriptovalute Electric Capital, podijelila je ključne zaključke iz četvrtog godišnjeg izvješća za razvojne programere tvrtke. Topline za van? Prostor za razvojne programere blockchaina nastavio je rasti na medvjeđem tržištu i unatoč tome.

Cijene kriptovaluta nakratko su pale u srijedu u iščekivanju najave američkog Ministarstva pravosuđa o “velikoj međunarodnoj akciji kriptovaluta”. Čini se da se to svidjelo čak i izvršnom direktoru Binancea Changpeng Zhaou izbezumljenno završila je s malo poznatom kineskom mjenjačnicom Bitzlato, što je mnoge prestrašilo memi I to mnogo Zabava na Twitteru. Cijene kriptovaluta brzo su se oporavile nakon otkrivanja.

Sretni usamljeni Bitcoin rudar kroz skromnu operaciju dobio je veliku blok nagradu tog dana.

Njemački automobilski div Porsche objavio je cijenu svog novog automobila u kovnici NFT zbirka od 7500 komada U slavlju svog kultnog sportskog automobila 911.

FTX…

U srijedu je Sam Bankman Fried, osramoćeni bivši izvršni direktor FTX-a, koji je trenutno u kućnom pritvoru zbog osam financijskih prijestupa povezanih s padom burze, inzistirati na Da stečajni tim FTX-a nije u pravu u vezi s bankrotom FTX-a u SAD-u.

Bankman-Fried je tweetao svoju posljednju objavu na Substacku, gdje je rekao da je FTX US “bio i nastavlja biti u mogućnosti ispuniti, vjerojatno stotine milijuna dolara više od stanja klijenata.” Iako su odgovori bili isključeni, mnogi su citirali SBF-ov tweet kako bi uključili njegovu proračunsku tablicu ili su ga podsjetili da više ne bi trebao tweetati.

bloomberg Kriptonovinar Muyao Shen neki dan je tweetao zgodan dijagram toka koji povezuje glavne igrače na vrhu bivšeg FTX carstva.

Sljedeći dan, SBF je odgovorio na neke vijesti od njegovog nasljednika, stečajnog odvjetnika Johna J. zraka III. Prije svega, Ray je bio na čelu Enron Creditors Recovery Corp. Inc., tvrtka koja je vratila gotovo milijardu dolara (828,9 milijuna dolara) Enronovim vjerovnicima nakon što je energetska kompanija 2001. godine podnijela zahtjev za, u to vrijeme, najvećim bankrotom u povijesti prema poglavlju 11.

FTX-ov kolapsirani izvorni token također je skočio na vijest o mogućem ponovnom pokretanju FTX-a.

U četvrtak, odvjetnik ljubitelj kripto koji tweeta u ime @zaposlenik Podijelio je niz od deset tweetova naglašavajući velike razlike u postupanju Johna J. Raya III s bankrotima FTX-a i Enrona.

Blizanci protiv Geneze: 3. tjedan

Sada je treći tjedan svađe, koja je započela 1 početak godine Kad su se pojavile vijesti da zajmodavac kriptovaluta Genesis korisnicima svog proizvoda Gemini’s Earn duguje 900 milijuna dolara.

Suosnivač Gemini Exchange Cameron Winklevoss i predsjednik Digital Currency Group (DCG) Barry Silbert — koji je u potpunosti vlasnik Genesisa — ponovno su zatvorili rogove. prošli tjedanprije nego što je američka Komisija za vrijednosne papire i burzu (SEC) uskočila i podnijela ga set crtanih filmova protiv Geminija i Genesisa tvrdeći da je Earn nelicencirano osiguranje.

U srijedu su se pojavila izvješća da se Genesis sprema podnijeti zahtjev za bankrot.

Tvrtka za kripto trgovanje Cumberland, koja posluje pod TradFi trgovačkom tvrtkom DRW, objavila je u petak da nije bila izložena Genesisu.

Matična tvrtka Genesis DCG također je objavila.

Konačno, račun za kripto vijesti @zaposlenik Objavite sve veći popis bankrotiranih kripto tvrtki.

Ostanite u tijeku s novostima o kriptovalutama i svakodnevno primajte ažuriranja u svoju pristiglu poštu.

Source link

Leave a Comment