Ovaj tjedan u Metaverzumu: Yuga lansira sanitarne kartice, Trumpovi NFT-ovi se neočekivano vraćaju, a Južna Koreja lansira repliku Seula u metaverzumu


Dobrodošli u “Ovaj tjedan u Metaverzumu”, gdje Fortune okuplja najzanimljivije vijesti u svijetu NFT-ova, kulture i metaverzuma. e-pošta marco.quiroz-gutierrez@fortune.com sa savjetima.

Jedna od vodećih kompanija u NFT-ovima, Yuga Labs, objavila je ovaj tjedan svoj prvi veliki projekt u 2022., kolekciju NFT-ova pod nazivom Sewer Passes. Dodijeljeni vlasnicima Bored Ape Yacht Cluba i Mutant Ape Yacht Cluba, NFT-ovi su generirali više od 27 milijuna dolara (približno 18 000 ETH) u sekundarnoj prodaji nakon lansiranja 18. siječnja.

NFT-ovi kupcima daju pristup novoj igri iz Yuge pod nazivom Dookey Dash, koja je otvorena do 8. veljače. Čini se da će rezultat igrača u Dookey Dashu kasnije biti spojen u maglovito, ali intrigantno narativno iskustvo pod nazivom “Chapter One”.

Iako su neki bili zbunjeni što se tiče wLjudi će platiti novac Što se tiče Yuga NFT tima koji će igrati Dookey Dash, drugi su rekli da je igra zarazna.

Minimalna cijena za kanalizacijske kartice na OpenSea bila je 2 ethera, ili oko 3100 USD, od petka. NFT-ovi dolaze u četiri razine koje su izvorno distribuirane na temelju Yuga NFT-ova koje imate u svom novčaniku. Što je viša razina, to se veći postotak bonusa dodaje vašem rezultatu Dookey Dash.

U međuvremenu, NFT projekt koji je pokrenuo bivši predsjednik Donald Trump doživljava preporod, s cijenama koje su ovog tjedna porasle za 800% unatoč tome što nema ažuriranja u bloku.

Široko ismijavani digitalni kolekcionarski predmet s Trumpovim licem na tijelima astronauta i superjunaka, među ostalima, prodan je tijekom prvog lansiranja i prikupio 4,5 milijuna dolara. Nakon što se uzbuđenje stišalo, obujam trgovanja pao je za 99%, iako je cijena najjeftinijeg NFT-a na sekundarnom tržištu još uvijek bila dvostruko viša od početne cijene.

Od utorka do srijede, ukupni dnevni obujam prodaje grupe skočio je na 306.000 dolara sa 34.000 dolara u razdoblju od 24 sata, izvijestio je Decrypt. Povećanje aktivnosti gurnulo je njegovu prosječnu siječanjsku prodajnu cijenu na 374 USD, prema CryptoSlamu, više u odnosu na prošli mjesec i 277% više od početne cijene od 99 USD.

U ostalim vijestima:

Lorealzaštitni znak u vlasništvu NYX profesionalna šminka NFT pristupna kartica bit će izdana GORJS-u, DAO-u (decentraliziranoj autonomnoj organizaciji) posvećenoj ljepoti. NFT-ovi će otključati privilegije za članove osnivače DAO-a. Poanta DAO je osnažiti “zajednicu digitalnih vizažista, dopuštajući im da stvaraju i dijele svoje ideje, zadržavajući potpuno vlasništvo nad svojim radom i zarađujući tantijeme”, stoji u priopćenju.

Južna Korea konačno nam je donio dugo očekivanu metaverse verziju svog glavnog grada poplava ovaj tjedan. Cilj projekta je poboljšati javne usluge, ali neće biti u potpunosti dovršen do 2026. Kao dio njegovog početnog pokretanja, građani će moći odgovoriti na svoja porezna pitanja, dobiti podršku za mala poduzeća i čitati e-knjige. Projekt je dioNova digitalna ponuda“Inicijativa.

Tvrtka za analizu blokova DappRadar pušten na slobodu Izvješće o usvajanju blockchaina i Dappa za 2022 Ovog je tjedna utvrđeno da je više od 101 milijuna NFT-ova prodano u 2022. u svim lancima blokova. Preko 21,2 milijuna NFT-ova prodano je na Amazon.com Ethereum blockchain, a slijede Wax (14,5 milijuna) i Flow (11,9 milijuna). Zaključeno je da nekoć aktivni DeFi sektor opada u smislu aktivnosti novih decentraliziranih aplikacija, dok je došlo do porasta NFT-a i aplikacija za igre.

Naučite kako upravljati i povećati povjerenje u svoje poslovanje uz The Trust Factor, tjedni bilten koji govori o tome što je liderima potrebno za uspjeh. Registrirajte se ovdje.

Source link

Leave a Comment