Počet će obnavljanje sezonskih ulaznica Back-to-Back Pac-12 Utah Football Champions 2023.nogomet
Salt Lake City – Neosporna atmosfera raste oko nogometnog programa Sveučilišta Utah nakon uzastopnih Pac-12 prvenstava i novogodišnjeg nastupa u Six Bowlu koji je doveo do sezone 2023., počevši s prozorima za obnavljanje sezonskih ulaznica koji se otvaraju danas.

Svake godine stadion Rice-Eccles poznat je kao jedno od najtežih okruženja u Pac-12 i u zemlji – i sa 76 uzastopnih rasprodaja do sezone 2023. – Uteovi izgledaju kao da će imati 77 i više godina zahvaljujući navijačima Utaha.

Uz sedam domaćih utakmica u 2023., uključujući prvu sezonu protiv Florida Gatorsa, navijači mogu početi obnavljati svoje sezonske ulaznice putem Ureda za prodaju ulaznica Utah već danas s ažuriranim cijenama i informacijama dostupnim ovdje.

Obožavatelji koji kupe sezonske ulaznice za još jednu godinu čekaju vrhunske igrače koji se odluče vratiti za još jednu sezonu i jednu od najboljih sezona zapošljavanja u povijesti programa koja izlazi na teren u proljeće i jesen. Utesi također žele zadržati svoj niz na stadionu Rice-Eccles, nakon što su 2021. i 2022. postigli 6-0, a Utah je pobijedio u 25 od posljednjih 26 domaćih utakmica.

Godine 2022. Utah je bio bolji od svojih protivnika 280-99 kada su igrali na stadionu Rice-Eccles s ukupno 39 touchdowna. Utah je dominirao protivnicima sa 160 prvih padova u domaćim utakmicama u usporedbi s 86 prvih padova, a također je držao protivnike na 680 jardi trčanja i 1795 jardi u napadu kada je igrao u Salt Lake Cityju.

Vrativši se 18 startera (sedam u napadu i 11 u obrani), navijači Utaha mogu očekivati ​​još jednu sezonu solidnog napada i žustre obrane što je tradicija u Utah Footballu otkad je on glavni trener. Kyle Whittingham Preuzeo je zapovjedništvo.

Whittingham ulazi u 19g Sezona kao glavni trener Utesa i njegova 30g općenito s programom nakon što je služio kao pomoćni trener od 1994.-2004. Trenirao je u 354 utakmice u Utahu i 228 kao glavni trener, postavši Utahov vodeći u nizu pobjeda svih vremena 2021., a trenutno drži ukupni rekord od 154-74.

Whittingham i trenersko osoblje Utaha doveli su Ute do najviših rezultata u Pac-12 u trećoj i prvoj obrani, prvom napadu, timskim bacanjima, izborima za gubitak i vremenu. Uteovi su također zauzeli 11. mjestog nacionalno u bodovanju 2022.

Prije nego Gatorsi dođu u grad ove jeseni, Utesi će službeno započeti 2023. s proljetnim kampom koji počinje u utorak, 21. ožujka, s godišnjom proljetnom utakmicom države Utah koja počinje 22. travnja. Slično kao i prethodne dvije godine, prihod od prodaje ulaznica na proljetnoj utakmici bit će doniran Memorijalnom fondu Aarona i Tyja, a ulaznice za utakmicu bit će u prodaji kasnije.

Budite insajder
Za više informacija o sezonskim ulaznicama putem Utah Athleticsa, kliknite ovdje kako biste postali Insider za sezonske ulaznice.

Pratite nas!
Za detaljniji uvid u nogomet Utaha, pratite Uteove na društvenim medijima (Twitter: @zaposlenik | Instagram: @UtahFootball | Facebook: Pretražite Utah Football), uz posjet www.UtahUtes.com za novosti, raspored i ažuriranja popisa igrača tijekom sezone 2023.

Source link

Leave a Comment