Podjela prihoda mogla bi biti novi NIL


Za ljubitelje nogometa u Nebraski i istinske obožavatelje diljem zemlje, NIL je bio dvosjekli mač. S druge strane, Huskersi su dobili neke dobre igrače zahvaljujući dubokim džepovima navijača i boostera. S druge strane, izgubili su neke igrače, vjerojatno zbog dubokih džepova od drugog softvera.

Dakle, malo dobrih vijesti i malo loših vijesti da bi NIL mogao biti na odlasku i da bi mu drugi režim mogao doći za petama. To ne znači da će se stvari promijeniti odmah ili preko noći. No čini se da jedna od zemalja koje su najavile NIL sada traži zamjenu za njega.

meni Sports IllustratedKalifornija želi uvesti vrstu dijeljenja prihoda koja bi promijenila način na koji se odvijaju programi nogometa i Nebraske u cijeloj zemlji. Zakon o zaštiti sportaša fakulteta znači da igrači zarađuju postotak onoga što škola zaradi za njihov trud. Za program kao što je nogomet u Nebraski, to može biti alat za zapošljavanje.

Postoje i drugi detalji koje vrijedi razmotriti, uključujući činjenicu da će račun vezati dio sportaševe plaće za diplomu. Također zahtijeva od škola da pruže medicinsku skrb i stipendije sportašima nakon što im istekne pravo. Još važnije, prijedlog zakona navodi da se igrači neće smatrati zaposlenicima svojih sveučilišta.

Ovo nije prvi put da je Državna skupština Kalifornije pokušala sponzorirati dijeljenje prihoda kroz ovaj proces. Sličan zakon prošle godine. Međutim, ponovna isplata, usred dosad neviđenog broja prava NIŠTA, može se smatrati preferiranom alternativom.

Također je moguće da bi Revenue Sharing mogao završiti kao pratilac NIL-a kao dodatni bonus za igrače koji uđu u velike škole. U isto vrijeme, to bi svakako dalo prednost programu poput nogometa u Nebraski koji zarađuje stotine milijuna.

Suština je da je ova opcija dijeljenja prihoda nešto što treba pobliže razmotriti u nadolazećim godinama kako se budu razvijali načini da se osigura da studentski sportaši dobiju svoj dio kolača.Source link

Leave a Comment