Porsche NFT kolekcija pada ispod cijene: Što je pošlo po zlu?


  • Porsche je debitirao na Web3 s novim NFT setom.
  • Grupa se borila s prodajom s korisnicima na Twitteru koji su kritizirali plan.

Njemački automobilski div Porsche nedavno je debitirao s Web3 objavom svog prvog nezamjenjivog koda [NFT] grupa. the grupa Sastoji se od 7500 NFT-ova koji prikazuju kultni sportski automobil Porsche 911, postavljen po minimalnoj cijeni od 0,911 Ethera [ETH] ili 1490 USD po NFT-u.

Najniža cijena unutar nekoliko sati od kovnice

Kovanje ovih NFT-ova objavljeno je u četiri vala na popisu dopuštenih kovnica. Nakon toga uslijedilo je javno kovanje, gdje su kupci mogli iskovati do tri od 911 NFT-ova. Uvođenje je podijeljeno u tri faze, a prva je faza trenutno u tijeku.

Porsche nije otkrio puno o Stage 2, ali čini se da se Stage 3 temelji na rijetkosti. Korisnici će moći pretvoriti svoj 911 NFT u jednu od više od 150.000 varijanti koje tvrdi službena web stranica. U početku se očekivalo da će kolekcija biti popularna među obožavateljima brenda, što je dovelo do velikog očekivanja.

Međutim, nekoliko sati nakon kovnice, činilo se da prodaja NFT-ova usporava. U vrijeme pisanja ovog teksta, samo 1371 od 7500 NFT-ova je kupljeno, ostavljajući više od 82% serije. Nije prodano. Mjerila sekundarnog tržišta dala su lošiju sliku za grupu.

Podaci s NFT tržišta otvoriti c Otkrio je da je prodajna cijena 911 NFT-ova pala ispod početne cijene od 0,911 ETH. Prvotno niska cijena porasla je na tri Ethereuma 23. siječnja, ali se vratila na izvornu cijenu u trenutku objave. Najbolja ponuda za NFT bila je 0,86 zavojnica etera [wETH] (1410 dolara).

Kripto Twitter ima svoju težinu

Korisnici na Twitteru nisu bili previše uzbuđeni zbog trgovca luksuznom robom poput Porschea koji pokušava unovčiti milijune dolara od NFT-ova usred medvjeđeg tržišta. 1 korisnik istaknuto Etablirani brendovi trebali bi se udružiti s domaćim tvrtkama Web3 kako bi povećali svoje šanse za uspješno uvođenje NFT-a.

Drugi korisnici kritizirali su nedostatak Drzajednica iscord za 911 NFT-ova. Za početak, Discord zajednice su veliki dio NFT scene.

Source link

Leave a Comment