Porscheov NFT ‘s malim naporom’ završava rano, Oreo ulazi u Metaverse i više


Porsche je kritizirao svoje NFT-ove s ‘malim naporom’ i rano završava

Proizvođač automobila Porsche bio je prisiljen izrezati nezamjenjivi token (NFT) iz legendarnog bijelog 911 samo dva dana nakon početka javne kovnice, rekavši da su “vlasnici rekli svoje”.

Lansiranje 23. siječnja neki su vidjeli kao veliki neuspjeh za Porsche budući da je samo 2040 od ​​7500 dostupnih NFT-ova prodano u vrijeme pisanja.

Zajednica kriptovaluta uvelike je kritizirala Mint zbog “niskog napora”, “gluhog” i precijenjenog. Cijena NFT-ova postavljena je na 0,911 Ether (ETH) (1417 USD).

Prodaja na sekundarnim tržištima snizila je cijene živih kovnica, a neke su se prodavale za samo 0,86 ETH.

Nakon što je objavila da prekida emisiju, Porsche objasnio Kovnica će ostati otvorena do 25. siječnja u 11 sati UTC. Grupa je zabilježila skok u kupnji FOMO-a što je privremeno gurnulo nižu cijenu na više.

Get Stuf’d: Oreo pokreće Metaverse…i stvarno veliki kolačić

Njegova tvrtka za proizvodnju kolačića Oreo pokrenula je vlastiti Metaverse, OREOVERSE, interaktivni digitalni svemir u kojem ljubitelji kolačića mogu igrati igre na temu kolačića i sudjelovati u nagradnim igrama.

OREOVERSE je dostupan na stolnom računalu, mobilnom uređaju iu Meta Horizon Worlds, gdje korisnici s Meta Quest slušalicama mogu ući i doživjeti Metaverse u virtualnoj stvarnosti (VR).

Snimka zaslona s web-verzije novog metaverzuma Orea. Izvor: uštedjeti

Oreo je angažirao usluge TV osobe Marthe Stewart zajedno sa svojim vrtlarom i prijateljem Ryanom McCallisterom kako bi podržao digitalni svijet inspiriran Oreom.

Jackpot nagradne igre daje korisnicima priliku da osvoje 50.000 dolara iz niza manjih nagrada.

Najava Metaversea bila je uparena s otkrivanjem njihovog najnovijeg ograničenog izdanja kolačića pod nazivom “Most OREO OREO” koji ima središte kreme “Most Stuf” – punjeno Oreo komadićima.

Nike lansira NFT s Air Force 1

U svojoj prvoj kolekciji NFT-ova na NFT tržištu “.SWOOSH Studio”, Nike će objaviti NFT kolekciju na koju su utjecale kultne Air Force 1 cipele nakon glasovanja zajednice.

NFT-ovi temeljeni na Polygonu (MATIC) lansirat će se 25. siječnja prema tweetu Jasmine Gao, više voditeljice proizvoda u Nike Virtual Studios od 23. siječnja.

Nike je najavio svoju nadolazeću NFT tržnicu 14. studenog prošle godine, za koju Ron Faris, generalni direktor Nike Virtual Studios, tvrdi da će pomoći u “ukrcavanju sljedećeg milijuna” u “predivan svijet Weba 3 i digitalne imovine”.

Cilj mu je biti platforma za Web3 digitalnu umjetnost vođena zajednicom, dok članovima daje priliku pomoći u stvaranju virtualnih kreacija s globalnom modnom markom kroz izazove zajednice.

Prema priopćenju za tisak od 14. studenog, članovi koji pobijede u izazovu također će moći zaraditi tantijeme za virtualni proizvod u čijem su stvaranju pomogli.

Nike je također sugerirao da će se digitalni nosivi uređaji s vremenom moći koristiti za igranje i druga “imerzivna iskustva”.

Suosnivač Twitcha Fractal donosi svoje igranje u Polygon

Gaming tvrtka Fractal proširit će svoj F Studio paket proizvoda kako bi uključio Polygon blockchain i sa sobom dovesti 30 Polygon gaming partnera.

Partneri uključuju igre poput Phantom Galaxies, Life Beyond, League of Kingdoms, Blast Royale i Sunflower Land.

Partneri za lansiranje Fraktala i Polygona. Izvor: Polygon Gaming.

Fractal je tržište NFT igrica koje je osnovao suosnivač Twitcha Justin Kahn, a koje pruža podlogu za lansiranje novih projekata, kao i omogućavanje turnira.

Također sadrži komplet za razvoj softvera koji razvojnim programerima omogućuje izgradnju tržišta unutar igre na kojima igrači mogu kupovati i prodavati NFT-ove unutar igre, umjesto da moraju prolaziti kroz Fractal Market.

Platforma je izvorno započela na mreži Solana (SOL), ali prema izvješću VentureBeata od 23. siječnja, Fractal se širi na Polygon zbog svoje brzine, skalabilnosti i sposobnosti da ubrza razvoj igre uz sigurnost Ethereum mreže.

Polygon Gaming će izvršiti strateško ulaganje u Fractal za još neobjavljen iznos prema izvješću, u pokušaju produbljivanja partnerstva između dviju kompanija.

Još zgodnih vijesti:

NFT trkaća igra u usponu pod nazivom PetaRush rasprodala je sve dostupne NFT-ove putem popisa dopuštenih i putem javne prodaje. Igra omogućuje korisnicima da integriraju neke NFT bazene izvan ekosustava igara putem partnerstva koja im omogućuju korištenje IP-a drugih bazena.

U nedavnom intervjuu za Cointelegraph, suosnivač Eluvium blockchain igre Kieran Warwick sugerirao je da su obični igrači “od ključne važnosti” za uspjeh blockchain igara koje koriste NFT-ove. Predsjednik Animoca Brands Yat Sui ponovio je ovo mišljenje, tvrdeći da je sve što je potrebno je jedna dobra igra za početak procvata blockchain igara.