Postavite ciljeve, osjećajte se najbolje i preuzmite brigu o svom zdravlju


Svatko tu i tamo mora stisnuti gumb za resetiranje. Možda ste se našli u škripcu ili se jednostavno osjećate spremni napraviti neke pozitivne promjene u svom životu. U svakom slučaju, naš vodič za novi početak pun je načina da počnete ispočetka i otkrivate zdravlje i sreću svaki dan.

premija za prevenciju

Ako ste spremni usredotočiti se na svoje osobno zdravlje, preuzmite Prevention Premium vodič ekskluzivan za članove, Novi početak. Pronaći ćete savjete potkrijepljene stručnjacima za postavljanje i postizanje ciljeva, osvježavanje vaše perspektive, očuvanje zdravlja i više. Nećete htjeti propustiti sve nevjerojatne uvide koje ovaj vodič nudi!

Što ćete pronaći u svom ekskluzivnom vodiču za članove

Svježi početak prepun je 135 načina da promijenite svoj život na bolje, od rješenja ljepote do načina za poboljšanje raspoloženja, zdravih recepata i više. S više od 120 stranica promišljenih, praktičnih savjeta naših stručnjaka, ovaj je vodič ključ za otkrivanje vašeg novog početka.

Pregled radi prevencije, gledajte sljedeće

✔️ Insajderski uvid u postavljanje ciljeva

Dakle, spremni ste za neke promjene, ali kako osigurati da se držite svojih novih ciljeva? Postoji mnogo strategija koje će vam dati veće šanse za uspjeh, a ovih 10 provjerenih, praktičnih rješenja pomoći će vam ne samo da postavite ostvarive ciljeve, već i da budete sigurni da ćete stići do cilja.

Novi početni vodič za prevenciju str.8
Novi početni vodič za prevenciju str.9

✔️ Tajne kako se osjećati najbolje, iznutra i izvana

Znanost iza ljepote sna ključ je ne samo da se probudite osvježeni, već i da izgledate i osjećate se sjajno. Uz savjete stručnjaka za ljepotu i liječnika, naučit ćete kako maksimizirati svoj san. Vaša najbolja noć ljepote ikad daje vam moćne tajne sna za buđenje s glatkijom kožom, zdravijom kosom, svjetlijim očima i više.

✔️ Vaš 7-dnevni akcijski plan za mršavljenje

Ako želite učiniti neke pozitivne zdravstvene promjene mršavljenjem, ovaj djelotvoran i pristupačan jednotjedni plan pripremit će vas za uspjeh. Ovaj vodič utire put do postizanja vaših ciljeva mršavljenja pomažući vam da dođete u pravo stanje uma, s danima odvojenim za važne početne korake kao što je pronalaženje vaše motivacije i prikupljanje osnovnih namirnica u kuhinji.

Novi početni vodič za prevenciju str. 14
Novi početni vodič za prevenciju str. 15

✔️ Trenutni zdravstveni popravci

Ako imate glavobolju, ogrebotinu, opeklinu ili iver, možete se osjećati otuđeno i otuđeno. Nikada više, s ovim medicinskim tečajem prepunim lijekova koji se mogu učiniti za samo jednu minutu ili samo pet, za stvari poput povećanja šećera u krvi i ukroćenja svrbežnih uboda kukaca.

Evo kratkog pregleda savjeta koje možete početi koristiti već danas

Spriječite novi poklopac vodiča za pokretanje
  • Izložite se prirodnoj sunčevoj svjetlosti ili hladnom jakom svjetlu svako jutro kako biste povećali svoju budnost. (Iz “Kako postati jutarnja osoba” na stranici 39).
  • Svaku noć spavajte sa svilenom jastučnicom kako biste se probudili s kovrčavom kosom i spriječili bore. (Iz “Noćnog rituala u 3 koraka” na stranici 98.)
  • Vježbajte svjesnost ili meditaciju kako biste smanjili stres i poboljšali pamćenje. (Iz “Keep Your Brain Sharp” na stranici 116.)

Jeste li spremni više voljeti svoj život? Pridružite se Prevention Premiumu! Zatim, nakon registracije, preuzmite datoteku Novi početak Upućuje. Uz vodiče kao što je ovaj, članovi također dobivaju neograničeni pristup stranici, ekskluzivni dodatni zdravstveni i wellness sadržaj te mjesečni bilten sa znanstveno potkrijepljenim savjetima.

Shannen Zeitz pucao u glavu

Slobodni pomoćnik uredništva

Shannen Zeitz je slobodna asistentica urednika u zaštita koji je nedavno diplomirao engleski na Državnom sveučilištu New York u Cortlandtu. Voli sve što se tiče mode, ljepote i zdravlja. Ako ne čita i ne piše, vjerojatno je možete pronaći na forumima o njezi kože i šminkanju na Redditu.Source link

Leave a Comment