Predviđanje cijena Bitcoina i Ethereuma – hoće li produžiti oporavak cijena na sljedeći tjedan?


Današnja kripto cijena

Objavljeno prije 11 sati

Predviđanje cijena Bitcoina i Ethereuma: tržišni lideri, Bitcoin i Ethereum, pokazali su sporo ponašanje cijena ranije ovog tjedna. Bez značajnih dobitaka ili gubitaka zabilježenih od ovih kovanica, većina glavnih altcoina nastavlja se boriti u bočnom usponu. Međutim, izbijanje cijene BTC-a iz trenutnog raspona moglo bi signalizirati oživljavanje bikovskog zamaha.

Globalna tržišna kapitalizacija kriptovalute je %1.06 bilijun sa 5.84% skok od jučer. U međuvremenu, ukupna veličina tržišta kriptovaluta iznosi 71,87 milijardi dolara, što je rast od 72,8%.

Najbolji dobitnici i gubitnici

Karta cijena kriptovaluteIzvor- Coin360

Nalazi se među 100 najboljih kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji Aptos AKratica II Simboli optimizma Prikazujući najveće dobitke, APT cijena porasla je za 37,16% na 12,91 USD, dok je OP cijena porasla za 18,51% na 2,33 USD. na drugoj strani, Fraxov post I Montaža rakete Tokeni su među najvećim gubitnicima, pri čemu je FXS izgubio 2,47% na 10,75 USD, a RPL je izgubio cijenu za 21% na 36,42 USD.

bitcoin

btcIzvor – Coinmarketcap

Nakon iznimnog rezultata u prva dva tjedna 2023., Cijena Bitcoina Otišao je bočno ispod otpora od 21.600 dolara. Stoga je ranije ovog tjedna cijena valute svjedočila kratkoj konsolidaciji između granice od 21.600 USD i 20.400 USD.

Međutim, ovaj kratki prekid omogućio je cijeni BTC-a da neutralizira prekupljenost i obnovi bikovski zamah. Kao rezultat toga, cijena ove valute porasla je za 12,6% u posljednja tri dana i dosegla razinu od 23.220 dolara.

Predviđanje cijene bitcoinaIzvor – Tradingview

Štoviše, ovaj skok cijene ukazuje na nastavak prethodnog oporavka i nedavno probijanje lokalnog otpora na 22.600 USD. Ako se dnevna svijeća zatvori iznad spomenutog otpora, ubrzani bikovski zamah gurnut će cijenu BTC-a više za 6-8% na 24,700-25,000 USD.

Naprotiv, ako se cijena bitcoina ne uspije održati iznad 21 500 dolara sljedeći tjedan, bikovski zamah će oslabjeti.

Ethereum

ethIzvor – Coinmarketcap

Slično Bitcoinu, ovaj je altcoin otišao bočno iznad probijenog otpora na 1500 USD u pokušaju stabiliziranja agresivne kupnje na tržištu. Štoviše, porast koji je uslijedio nakon ponovnog testiranja doveo je do povećanja cijene za 10% kako bi se dosegla otpornost dekoltea u tom području Zaobljeni donji uzorak.

U vrijeme tiska, cijena ETH-a se trguje na 1657 USD i izaziva otpor dekoltea (1660 USD) uzorka okruglog dna. Međutim, dnevni grafikon pokazuje doji svijeću koja ukazuje na neizvjesnost među tržišnim sudionicima.

Predviđanje cijene Ethereuma

Izvor – Tradingview

U svakom slučaju, ako Cijena Ethereuma Probija otpor na 1660 USD, a obrazloženi bikovski obrazac potaknut će kupce da idu više. Prema tehničkim postavkama, završetak ovog uzorka mogao bi podići cijenu kovanice iznad 2000 USD.

Naprotiv, neuspjeh u probijanju barijere od 1600 dolara oslabit će teoriju rasta.

Već 5 godina radim u novinarstvu. Pratim Blockchain & Cryptocurrency u posljednje 3 godine. Pisala je o raznim temama, uključujući modu, ljepotu, zabavu i financije. javi mi se na brian(at)coingape.com

Pruženi sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i podložan je tržišnim uvjetima. Provedite vlastito istraživanje tržišta prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne preuzima nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Zatvori pričuSource link

Leave a Comment