Preminuo bivši srednjoškolski i pomoćni nogometni trener UA


Greg Patrick bio je uspješan obrambeni koordinator u nizu srednjih škola, uključujući Valley Christian, Mountain Pointe, Chaparral, Horizon i North.

Towson, AZ — bivši učenik srednje škole Valley i pomoćni nogometni trener na UA, Greg Patrick, preminuo je.

Patrick je bio član stožera UA-e dvije sezone (2019. i 2020.) pod vodstvom bivšeg glavnog trenera Kevina Sumlina. Bio je angažiran kao obrambeni analitičar i nakratko je unaprijeđen u trenera obrambene linije u svojoj seniorskoj sezoni kada je Sumlin pustio Ionu Uiagalelei.

Patrick je igrao sveučilišni nogomet u Ivy League u Brownu, proveo je profesionalno vrijeme na popisima i u NFL-u i u CFL-u, te je bio uspješan obrambeni koordinator u nizu srednjih škola u Arizoni, uključujući Valley Christian, Mountain Pointe, Cesar Chavez, Chandler i Chaparral I horizont i sjever.

Bio je dio trenerskog štaba državnog prvaka u kršćanskoj školi Valley i srednjoj školi Scottsdale Chaparral.

Sport u Arizoni

Grad Phoenix je dom pet velikih profesionalnih sportskih timova. NFL-ov Arizona Cardinals, NBA-ov Phoenix Suns, WNBA-ov Phoenix Mercury, MLB-ov Arizona Diamondbacks i NHL-ov Arizona Coyotes.

Stadion Cardinalsa u Glendaleu čini svojim domaćim terenom, a centar za otisak u središtu Phoenixa dom je i Sunsa i Mercuryja. Arizona Rattlers iz Major Indoor Soccera također igraju u imprintu. Phoenix ima nogometni tim s USL podružnicom Phoenix Rising FC.

Valley je domaćin nekoliko velikih sportskih događaja na godišnjoj bazi, uključujući sveučilišni nogometni Fiesta Bowl i Cactus Bowl; Najposjećeniji događaj PGA Toura, Waste Management Phoenix Open; NASCAR događanja svakog proljeća i jeseni; i Proljetni trening Cactus lige.

Saznajte više o 12 vijesti

U 12News slušamo, trudimo se i rješavamo za sve stanovnike Arizone. 12News je podružnica Phoenix NBC-a u vlasništvu TEGNA Inc.

12 Vijesti su izgrađene na nasljeđu povjerenja. Uslužujemo više od 4,6 milijuna ljudi mjesečno u eteru, na aplikaciji 12News, Facebooku, Instagramu, YouTubeu, Cvrkuti 12 News.com.

Posvećeni smo služenju svim zajednicama u Dolini, jer i mi živimo ovdje.

12News službeni je dom Arizona Cardinalsa i ponosni dobitnik nagrade Rocky Mountain Emmy za opću izvrsnost 2018.

Ostanite povezani preuzimanjem aplikacije 12News, dostupne na Google Playu i Apple Storeu. Nadoknadite sve priče koje ste propustili iz emisije na Youtube kanalu 12News. Pročitajte sadržaj odabran za našu publiku koja govori španjolski na stranici Español. Ili nas gledajte u aplikaciji 12News Plus, dostupnoj na Roku ili Amazon Fire.

sportski

Pogledajte više najnovijih sportskih videa na YouTube kanalu 12News.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Source link

Leave a Comment