Prerušeni Toast će pokušati izbjeći kripto sponzore za svoju esports organizaciju


Unatoč nekim ranim posrtajima kada je došlo do uočavanja imena i obrane od velikih organizacija koje “snajperiraju” svoje igrače, Toastov maskirani sportski tim započeo je snažno s Valorant Popis izlazi neporažen u Anonimnim narkomanima Valorant Otvorene kvalifikacije za Challenger ligu.

Međutim, kao i sa svim organizacijama, izazov tijekom vremena bit će održivost. Ali zvijezda streaminga i član OfflineTV-a ne želi aktivno zaraditi iz izvora koji posjeduju mnoge institucije: kriptovalute.

“Dat ću sve od sebe da to izbjegnem [crypto], rekao je Toast u epizodi “The Wisemen”, u kojoj se pojavljuju Hiko streamer 100T, esport insajder Slasher, bivši 100T trener Sean Gares i čelični stealth lider. “Kao esportska organizacija, ne možete samo prihvatiti kripto novac i onda ga unovčiti svim svojim obožavateljima, a onda kada je nizak… obrišite ruke i pretvarajte se da niste samo prodavali [crypto] svojoj bazi mladih i natjerati ih da ulažu.”

Toast je dodao da kriptovaluta “nije samo obični sponzor” jer obožavatelji ulažu u “isparljivi coin” umjesto da samo kupuju običan potrošački proizvod kao što su slušalice, energetsko piće ili “pizza pop”.

“Mrzio bih to učiniti nekome”, dodao je Toast u vezi s ljudima koji bi kupili kriptovalutu samo da se sruši, “osobito ljudima koji su je kupili jer vjeruju u vas i vaš brend.”

Povezano: Uvjerljiva zdravica ponovno pokreće klasičnu esports raspravu o profitnim maržama, velika imena industrije daju odgovore—i memovi

Da je Toastova nova esport organizacija osnovana dvije godine ranije na početku pandemije COVID-19 tijekom početnog kripto “buma”, njegova bi razmišljanja o tome možda bila drugačija. Ali kriptovalute u esportu nedavno su pretrpjele brojne udarce, zbog bankrota FTX-a, sponzora LCS i TSM, kontroverze o kripto prijevarama iShowSpeeda i unutar Valorant Konkretno, pošast igrača koji uništavaju rangirane igre za profesionalce i igrače bacajući utakmice nakon što su se kladili na stranicama s kriptovalutama.

tost Valorant Njegov NA Challengers tim počet će 1. veljače. Tada ćemo vidjeti koji će ih sponzori vjerojatno dovesti u to vrijeme.Source link

Leave a Comment