Prodaja NFT-ova porasla je 67% u odnosu na prethodnu godinu u 2022


Cijena Ethereuma, BNB Coina, Solane i drugih DeFi altcoina nastavila se ovaj tjedan. Novi podaci iz izvješća DappRadara otkrivaju da je 2022. prodano više NFT-ova nego prethodne godine.

DappRadar: Prodaja NFT-ova će porasti 2022

Kao još dobrih vijesti za DeFi platforme za kriptovalute, prodaja NFT-ova prošle je godine nadmašila brojke prodaje iz prethodne godine. Novo izvješće lančane analitičke tvrtke DappRadar otkriva u kojoj mjeri NFT-ovi preoblikuju digitalno vlasništvo u 2020-ima.

101 milijun nezamjenjivih tokena prodan je 2022. To je povećanje od nevjerojatnih 67% u usporedbi s brojem NFT-ova prodanih 2021.

Ove brojke uvelike otkrivaju popularnost i snagu NFT-ova. Baš kao i Bitcoin i pametni blockchaini prije njih, kritičari NFT-ova 2021. rekli su da je blockchain proizvod prolazna moda. Rekli su da će većina tih nezamjenjivih tokena na kraju biti bezvrijedna.

Štoviše, rekli su da će na kraju blockchain sektor prestati izdavati nove NFT-ove, a ponuda će se srušiti. Čak i uz kripto zimu, proizvodnja i prodane jedinice porasle su za cijeli sektor. Upozorili su da je obujam prodaje NFT-ova nepromijenjen.

Odbijeni prihod

Stoga je važno ispraviti percepciju rekordne prodaje nezamjenjivih tokena. Budući da su NFT-ovi imali nekoliko mjeseci pada u 2022., ali općenito, blockchain je iskovao i prodao više novih NFT-ova u 2022. nego bilo koje godine prije njega. Štoviše, rast godišnje prodaje nezamjenjivih tokena bio je apsolutno fenomenalan 2022.

Prihod od prodaje NFT-a pao je 2022., ali ne mnogo. Prošle je godine mjenjačnica nezamjenjivih valuta zabilježila opseg trgovanja od 24 milijarde dolara. U prethodnoj godini NFT-ovi su promijenili vlasnika za 25 milijardi dolara prihoda od prodaje.

Stoga je tržište jedva propustilo dosegnuti isti obujam prihoda od prodaje kakav je imalo prethodne godine usred zime kriptovaluta.

Najveći dan trgovanja po volumenu za NFT-ove u povijesti bio je 2022. Dogodio se 1. svibnja 2022., prije nego što je kripto zima postala jako loša, ali kada su cijene padale mjesecima.

Posebna emisija (sponzorirano)

Binance besplatnih 100 USD (ekskluzivno): koristite ovu vezu da se prijavite i dobijete 100 USD besplatnih i 10% popusta na Binance Futures prvi mjesec (reformatori).

Posebna ponuda PrimeXBT: Koristite ovu poveznicu za registraciju i unesite kod POTATO50 kako biste primili do 7000 USD na svoje depozite.Source link

Leave a Comment