Proglašen Spizzirri Big 12 Men tenisačem tjedna


Austin – Teksaški juniorski tenis Eliot Spicery Konferencija je u utorak objavila da je proglašena tenisačem tjedna u kategoriji Big 12 muškaraca za tjedan koji završava 22. siječnja.

Ovo mu je prvi put ove sezone i šesti put u karijeri. Longhornsi su sada otvorili godinu uzastopnom dodjelom nagrada nakon topova Sim Waldeep prošli tjedan. To također daje Teksasu osvajanje teniskih nagrada ovog tjedna jer ga osvaja ženska Charlotte Chaffatibone.

U dva meča parova, Spizzirri je zabilježio tri pobjede u Top 20, dvije pobjede u Top 10 i završio je pobjedama nad prvim igračem u pojedinačnoj konkurenciji u državi koji je uzeo oba boda u parovima i obje ukupne pobjede Texasa protiv UTSA (7-0) i 12. Gruzija (4 -3).

Nakon teškog prvog seta protiv prvog nositelja Ethana Coena iz Georgije, Spitzeri je dominirao u drugom i trećem setu, koristeći seriju od 8-0 između kao temelj za pobjedu obojice sa 6-1. Pobjeda je odlučila utakmicu protiv Gruzije rezultatom 4-1 prije konačnih 4-3. Spizzirri je također bio ključni element u pobjedi Longhornsa u parovima protiv Bulldogsa koji su bili partneri juniorima Clive Harper za 7-6 (4) pobjedu nad dvojcem broj 19 Quinn i Trent Pride. U zaostatku od 5-3, i s druga dva meča u parovima koji su već podijeljeni, Spitzeri i Harper su se okupili kako bi iznudili tiebreaker kada su uhvatili jedini mali break u okviru i zgrabili ono što se pokazalo ključnim bodom u parovima u dramatičnom paru odgovarati. moda.

Dva dana ranije protiv UTSA-e, Spizzirri i Harper imali su pobjedu u parovima top 10 nad br. 6 Alanom Magadanom i Sebastianom Rodriguezom s rezultatom 6-3 koji je također osvojio bod. Spezeri je potom dobio svoj pojedinačni meč protiv Thiaga Torresa da bi postigao uspjeh nakon Torresovog povlačenja u trećem setu, ali Spezeri je dominirao do tog poena s kvotama 4-6, 6-2, 3-1 nakon dva niza od 4-0. To je došlo na početku druge grupe, zatim jedna koja je prešla kraj druge grupe i početak treće grupe.

Spizzirri sada ima omjer 16-3 u pojedinačnim natjecanjima u sezoni 2022.-23., osvetivši se za dva ranija poraza od Quinna. Njegov jedini drugi poraz dogodio se u utakmici ekipnog prvenstva ITA Fall Nationals. Ima savršenih 3-0 u pojedinačnim i parovima u parovima, vodeći momčad do starta od 3-0 uključujući pobjede nad 15 najboljih protivnika Floridom i Georgijom.

Texas se vraća na teren za ITA Kickoff Weekend od 28. do 29. siječnja. Longhornsi ugošćuju svoj prvi Cal subotom u 11 sati CST u Texas Tennis Centeru.

Source link

Leave a Comment