Projektom “Leap of Faith” počinje posao dostave zdravih obroka na vrata kupaca


NEWPORT, Kentucky (WXIX) — Stavljanje hrane na stol na kraju dugog dana i balansiranje zdravih obroka može biti svakodnevni izazov, ali dvije moćne tvrtke udružile su se kako bi to učinile samo malo lakšim.

Jennifer Eisenstein i Alison Crodos pokrenule su Dinner on Doorbells prije pet godina. Isporučuju svježe obroke iz Incubator Kitchen Collective u Newportu izravno na vrata kupaca.

Crowdus i Eisenstein postaju tim iz snova, iako su potpune suprotnosti, kako Crowdus objašnjava.

Ali njihove razlike postale su savršen spoj kada su zajedno izdali Dinners to Doorbells.

Usluga koja omogućuje ljudima da svaki tjedan naruče zdrave, unaprijed zapakirane obroke koji se dostavljaju izravno na njihov dom.

Njih su se dvoje prvi put sreli u Incubator Kitchenu gdje su osnivali vlastite tvrtke za pripremu hrane.

Crowdus je bio kuhar u ugostiteljskoj tvrtki i dizač utega sposoban za obaranje svjetskih rekorda.

“Bila sam 10. žena na svijetu u povijesti koja je napravila bench press od 500 funti, tako da je to vjerojatno bila moja najveća tvrdnja za slavu”, objašnjava Crowdus. “Trenirao sam u jednoj od najboljih dvorana na svijetu u Columbusu.”

Osim napornog treniranja, Crowdus, koja je veganska sportašica, također se morala usredotočiti na ono što je unosila u svoje tijelo.

“Bio sam na vrlo strogoj dijeti, tako da sam uvijek pripremao obroke za sebe i zapravo sam bio kuhar koji je radio u prehrambenoj industriji”, kaže Crowdus.

Kad je osnivala svoju tvrtku, Power Packed Meals, Crowdus se susrela s Eisenstein koja je dala otkaz na poslu u marketingu u P&G-u kako bi se posvetila svojoj ljubavi u kuhinji.

“Bio je to veliki skok vjere, ali znao sam da želim pomoći drugim obiteljima koje su bile poput moje i koje su imale problema s stavljanjem večere na stol za svoju djecu ili su znale kako jesti zdravo”, kaže Eisenstein.

Iako je bilo izazova na putu od ispravljanja štete kroz pandemiju COVID-19 do skoka cijena hrane, obje žene kažu da je to bio rizik vrijedan preuzimanja.

Kažu da im je sljedeći cilj proširiti zalogajnicu na zvona na vratima u više gradova.

Vidite li pravopisnu ili gramatičku pogrešku u našoj priči? Uključite adresu na kliknite ovdje prijaviti to.Source link

Leave a Comment