Prvi potezi 2023. za Bitcoin, Ripple i Orbeon protokol


Dokazano je da kriptovaluta mijenja način na koji ljudi razmišljaju o novcu. Svakodnevno se pojavljuje sve više kripto projekata s novim idejama i tehnologijama. Trenutno su Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) i Orbeon Protocol (ORBN) privukli najviše pozornosti u kripto zajednici. Ulagači jedva čekaju vidjeti što će se dogoditi s tim tokenima 2023.

Bitcoin (BTC) je porastao za 0,37%, što je impresioniralo novog premijera Fidžija

Bitcoin (BTC) je najpopularniji projekt kriptovalute u području digitalnog ulaganja. Grafikon cijena Bitcoina (BTC) bilježi oštre uspone kao i padove u posljednjih 14 godina. Kako počinje 2023., Bitcoin (BTC) je privukao pažnju utjecajnih subjekata, uključujući Sitivenija Rabuku, novog premijera Fidžija. Nakon uspješnog lansiranja Bitcoina (BTC) kao zakonskog sredstva plaćanja u El Salvadoru, Fidži bi mogao razmisliti da učini isto.

Sitiveni Rabuka još nije javno objavio svoje poslove s Bitcoinom (BTC). Međutim, bivši tonganski zastupnik Lord Phusitu potvrdio je da je novi premijer Fidžija za bitcoin (BTC).

Lord Fucito rekao je za Cointelegraph o Rabukinom interesu za Bitcoin (BTC). Također je nagovijestio prijedlog svojim tweetom u kojem je stajalo: “Idemo 2 za 2 – BTC zakonski računi za plaćanje za Pacifik 2023.”, označivši premijera. Bitcoin (BTC) ima dobre rezultate od posljednjih mjeseci 2022. Trenutačno je živa cijena Bitcoina (BTC) porasla za 0,37% i kreće se na 16 728,60 USD u vrijeme pisanja.

>> Posjetite Orbion Codes <

Svađa između tehničkog direktora Ripplea (XRP) i Craiga Wrighta pokazuje kada je Ripple (XRP) pao za 1,10%

David Schwartz, glavni tehnološki direktor Ripplea (XRP), i Craig Wright, samoproglašeni osnivač Bitcoina (BTC), u svađi su tjedan dana. Prije nekoliko dana, Craig Wright je tweetao da institucionalni investitori ne mogu usvojiti Bitcoin (BTC) osim ako se ne oporavi fiat nalogom. Međutim, glavni tehnološki direktor Ripplea (XRP) ponovno se posvađao, nazvavši tweet “glupim”. Craig je također napao Ripple (XRP) nazvavši ga beskorisnom pump-and-dump shemom.

Do sada je rasprava između ova dva kripto pionira istaknula nedostatke i prednosti Ripplea (XRP) i Bitcoin SV (BSV). Ulagači su zainteresirani za spor jer otkriva tajne svakog od ovih kripto projekata.

Nije potvrđeno je li ovaj incident utjecao na grafikone cijena Ripplea (XRP), ali u posljednja dva dana primijećeno je povlačenje. Ripple (XRP) je pao za 0,09% i ima živu cijenu od 0,34 USD u vrijeme pisanja. CoinmarketCap je rangirao Ripple (XRP) na šesto mjesto, iako je njegov obujam trgovanja pao za 9,69%. Međutim, zajednica Ripple (XRP) raste.

>> Posjetite Orbion Codes <

Orbeon Protocol (ORBN) približava se datumu lansiranja s većim dobicima

Orbeon Protocol (ORBN) omogućuje članovima svoje zajednice kupnju nezamjenjivih tokena koje podupire tvrtka. Kvaka je u tome što Orbeon Protocol (ORBN) dijeli te NFT-ove koji se mogu kupiti za samo 1 USD. Poduzetnici i tvrtke mogu imati koristi od Orbeonskog protokola (ORBN) brzim prikupljanjem kapitala. Posjednici Orbeon (ORBN) protokola mogu dobiti velika sredstva u obliku tokena ili fiat valuta.

Osim toga, Orbeon Protocol (ORBN) pokrenut će višelančanu integraciju prema svom planu 2023. Stoga će se Orbeon Protocol (ORBN) povezati s više mreža, uključujući Solanu (SOL), Polygon (MATIC) itd., kako bi se omogućile dodatne NFT zamjene. Platforma Orbeon Protocol (ORBN) u početku će pokrenuti javne i privatne razmjene tokena. No, privatne zamjene bit će dostupne isključivo vlasnicima tokena Orbeon Protocol (ORBN).

Orbeon Protocol (ORBN) jedna je od najboljih opcija za investitore koji traže sofisticirani NFT sustav trgovanja. Već je prodano više od 68 milijuna Orbeon Protocol (ORBN) tokena. Pretprodajna cijena tokena Orbeon Protocol (ORBN) je 0,0435 USD, što je skok u odnosu na početnu cijenu od 0,004 USD.

Saznajte više o pretprodaji Orbeona:

Lokacija | pretprodaja | kabel

Ne dajući mišljenje

Sve hiperveze i banneri trećih strana ne predstavljaju odobrenje, jamstvo, odobrenje, garanciju ili preporuku BeInCrypto. Kriptovalute su vrlo nestabilne. Provedite vlastito istraživanje prije korištenja bilo koje usluge treće strane ili razmatranja bilo kakve financijske akcije.Source link

Leave a Comment