Rana projekcija grafikona dubine napada za gruzijski nogomet 2023


Sa zatvaranjem portala za transfere i istekom roka za sudionike NFL drafta 2023., imamo prilično dobru ideju o tome kako će izgledati Georgijin popis za sezonu 2023.

Nekadašnje zvijezde kao što su Stetson Bennett, Kenny McIntosh i Darnell Washington su otišli. Dok Georgia vraća niz ključnih sudionika iz prošlosezonske momčadi koja je osvojila prvenstvo, praznine se moraju popuniti.

Georgia je stalno potpisivala ugovore na najvišim razinama i ovo nije iznimka u odnosu na klasu potpisa za 2023. Monroe Frieling, Tyler Williams i Lawson Lucky samo su neki od igrača koji će se nastojati izboriti za rano igranje u Georgiji, poput Brock Powers i Marcus Rosmi Jackson radili su u prošlosti.

Povezano: Nogometni pobjednici i gubitnici Gruzije od dominacije nacionalnog prvenstva 2023

Bulldogsi su također krenuli u prijenos i dodali široke primače Dominica Lovetta i RaRa Thomasa. Ova dva igrača predvodila su svoje momčadi u prijemu prošle sezone – Missouri i Mississippi State – i nisu došli u Georgiju voziti na klupi.

Ispod je naš prvi pokušaj projiciranja kako će izgledati dubinski grafikon u Georgiji kada krene proljetni trening. Mnoge će se lokacije promijeniti od sada do trenutka kada Georgia sljedeći put preuzme vlast. Za navijače Gruzije to će biti tek 2. rujna kada će Gruzija ugostiti Ute Martin.

bek

 1. Carson Beck
 2. Brooke Vandagriff
 3. Topnik Stockton

analiza: Beck ulazi u sezonu izvan sezone kao prvi favorit za Georgiju. Bio je neprikosnoveni QB2 prošle sezone i napravio je stvarne korake u odnosu na to mjesto na kojem je bio prošle godine. Ipak je dobio prava ponavljanja u igri nacionalnog prvenstva, vodeći nekoliko touchdown vožnji.

Ali nemojte očekivati ​​da će Vandegrave ili Stockton tek tako dati Becku posao. Oba igrača su talentirana i sada imaju iskustva sa sustavom Todd Monken. Obje također nude veću prednost u smislu mobilnosti, nešto što je bilo faktor razlikovanja u odluci da se 2021. pokrene Stetson Bennett umjesto JT Danielsa.

trčeći natrag

 1. Kendall Melton i Dijon Edwards
 2. Branson Robinson
 3. Andrija Paul
 4. Roderick Robinson

analiza: Milton i Edwards podijelit će teret u Georgiji 2023. To nije ništa novo u Georgiji, gdje su Nick Chapp-Sonny Michelle, D’Andre Swift-Elijah Holyfield i Zamir White-James Cook svi postigli uspjeh. Očekujte da će Edwards biti taj koji će osvojiti te teške jarde, dok je Milton eksplozivniji trkač i bolji hvatač dodavanja.

Robinson je pokazao obećanje u poslu čišćenja i mogao bi ispuniti ulogu sličnu onoj koju je Edwards imao 2022. Paul će biti igrač kojeg treba gledati dok se oporavlja od ozljede ACL-a koju je pretrpio u kolovozu, dok Robinson želi smočiti noge nakon zvjezdanu srednjoškolsku karijeru.

X je široki prijemnik

 1. Marcus Rosmi-Jaxant
 2. Rara Thomas
 3. Jackson Mix
 4. DeNylon Morissette
 5. Tyler Williams

Z široki prijemnik

 1. Ladd McConkey
 2. Dillon Bell
 3. CJ Smith
 4. Heinz povećava

utor za prijemnik

 1. Dominic Lovett
 2. Aryan Smith
 3. Cool koplje
 4. Anthony Evans

analiza: Nemojte se previše zaokupljati time tko gdje igra za ovu grupu. Ladd McConkey će igrati neke na automatu. Aryan Smith bi se poredao širok.

Georgia bi se vjerojatno mogla osjećati dobro s onim što ima u McConkeyju, Rosmie Jackson, Aryanu Smithu i Bellu. Dodaci i integracije između Thomasa i Lovetta bit će jedan od ključnih događaja izvan sezone koji će uslijediti. Nije svaki transfer u Georgiji prošao glatko, ali postoji uvjerenje i prilika da oboje mogu.

Georgia je također bila naviknuta dobiti nešto od brucoša koji je primio Smart. Potražite Haynesa, Evansa i Williamsa koji će krenuti stopama Georgea Pickensa i AD Mitchella kao utjecajni brucoš. Kladimo se da će Haynes biti najbolji u svojim prvim sezonama u Ateni.

tijesan kraj

 1. Brock Powers
 2. Oscar Delp
 3. Lawson Lucky i Pierce Spurlin

analiza: Niti jedna soba nije izgubila više talenta od tight end sobe, s četiri koja su otišla nakon sezone.

Međutim, možda nije važno da vratite Georgiju Powers. Dobio je nagradu Mackey prošle sezone i mogao bi biti najbolji igrač u sveučilišnom nogometu, osim što je najbolji tight end u sportu.

Povezano: ESPN je imenovao 4 najbolja nogometna igrača iz Georgije u svoju “prerano” sveameričku momčad za 2023.

Iako Delp ne može zamijeniti Washington—nema mnogo ljudi poput Washingtona—početnik druge godine ima trenere koji su vrlo uzbuđeni što može postati kao učenik druge godine u ovom napadu. Delp je dobio velike pohvale jer je zamijenio Washington u pobjedi protiv Ohio Statea.

Georgia je potpisala dva talentirana tight enda u Luckieju i Spurlinu, pri čemu je Luckie sudjelovao u treninzima. Georgia također možda neće biti dodana na tu poziciju, budući da su Bulldogsi jako uključeni u regrutiranje perspektivnog Ducea Robinsona s 5 zvjezdica.

lijevi pribor

 1. Ernest Green
 2. Austin Blask
 3. Aliu Bah
 4. Monroe Frieling

lijevi stražar

 1. Xavier Truss
 2. Jared Wilson
 3. Micah Morris i Dylan Fairchild

centar

 1. Cedric Van Brann
 2. Austin Blask
 3. Jared Wilson
 4. Drew Bobo i Griffin Scruggs

Desni čuvar

 1. Tate Rutledge
 2. Jared Wilson
 3. Micah Morris i Dylan Fairchild

ispravna intervencija

 1. Amarius Mims
 2. Austin Blask
 3. Chad Lindberg
 4. Monroe Frieling

analiza: S povratkom Sedricka Van Prana, Georgia će zapravo morati zamijeniti samo jednog igrača u ofenzivnoj liniji. Mims je započeo posljednje dvije utakmice sezone, koje su slučajno bile utakmice doigravanja sveučilišnog nogometa.

Oba čuvara vraćaju se u Georgiju, a Rutledge i Truss imaju sposobnost i šutirati i igrati, ako Georgia odluči koristiti bilo koje od njih na navedeni način.

Greene ulazi u proljeće kao favorit za popunjavanje lijevog tackle mjesta, ali Georgia ima mogućnosti. Green je izašao iz operacije, ali je za DawgNation rekao da će biti spreman za proljetni trening.

Dva tipa koje najviše zanimamo gledati su Maurice i Fairchild. Koje su korake napravili na ulasku u treću sezonu u Gruziji?

Blaske i Wilson su svestrani igrači koji mogu igrati na brojnim pozicijama za Bulldogse. Očekujte da će oni biti prva dva igrača koja će sjediti na klupi Gruzije.

Freeling je bio najbolje ocijenjeni ofenzivni igrač Georgije na ovom turniru. Morat će dobiti na težini i zadržati je, ali ima nevjerojatnu prednost u momčadi Bulldogsa. Rano se pridružio Gruziji.

*Dijagrami obrambenih i specijalnih timova bit će prikazani u nedjelju.

Još nogometnih priča iz Gruzije iz cijelog DawgNationa

Vijesti UGASource link

Leave a Comment