Raspravljajmo o bitcoinu protiv Ethereuma i o tome kako se novopridošli kovanica Big Eyes snažno probija
Ani |
Ažurirano:
25. siječnja 2023. 16:49 ist

New Delhi [India], 25. siječnja (ANI/ATK): Zaljubljenici u kriptovalute i investitori posvuda su uzbuđeni jer su i Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) u posljednje vrijeme u porastu! Ovo doista može biti rani znak brzog izbijanja tržišta bikova.
U posljednjem porastu, Ethereum je šokirao tržište fantastičnom izvedbom – dosegnuvši vrhunac od preko 4000 USD! Zbog toga su se mnogi zapitali bi li novija i brža tehnologija poput Ethereuma mogla preokrenuti svog prethodnika Bitcoin – ako bi se takav događaj ikada dogodio kao što mnogi teoretiziraju, zvao bi se “The Flippening”.
U ovom ćemo članku zaroniti u razlike između Bitcoina i Ethereuma. Međutim, budući da obično provodimo puno vremena raspravljajući o ova dva diva i često zaboravljamo na male dragulje koji vam mogu donijeti ogromne dobitke, istražit ćemo Big Eyes Coin, uzbudljivu novu kriptovalutu koja može privući mnogo ulagača !
Bitcoin – pohrana vrijednosti

Godine 2009. nepoznati programer Satoshi Nakamoto dao je svijet kriptovaluti izumivši prvi peer-to-peer sustav elektroničke gotovine – Bitcoin (BTC).
Valuta je prvi put pokrenuta kako bi ljudima omogućila provođenje šifriranih i sigurnih transakcija na mreži, eliminirajući potrebu za bankama ili središnjim tijelima.
Iako je bitcoin izazvao potpunu revoluciju i otvorio put za mnoge nove kriptovalute, posljednjih godina neki su počeli tvrditi da bitcoin nije održiv. Prema podacima na web stranici Digiconomist, jedna Bitcoin transakcija mjesečno troši istu količinu energije kao prosječno američko kućanstvo.
Iako Bitcoin radi na poboljšanju ovih problema, netko bi se mogao zapitati isplati li se ulagati u njega. Međutim, budući da je ponuda Bitcoina ograničena, trebao bi barem nastaviti služiti kao pohrana vrijednosti – budući da ga mnogi vide kao digitalno zlato za kriptovalute. Pogotovo s prepolovljavanjem Bitcoina koje počinje otežavati zarađivanje BTC-a, vrijednost kovanice nastavit će rasti.
Ethereum – sloj s ETH prije stavljanja dvije kapi
Stvorio ga je Vitalik Buterin 2015., Ethereum (ETH) je postao druga najpopularnija kriptovaluta nakon Bitcoina – često nazivana ‘digitalnim srebrom kriptovalute’.
Svatko može koristiti Ethereum za razvoj bilo koje sigurne digitalne tehnologije. Sadrži generirani token (ETH) za plaćanje korisnicima za posao obavljen za blockchain, ali ako se prihvati, korisnici ga također mogu koristiti za plaćanje fizičkih proizvoda i usluga. Također podržava pametne ugovore.
Ethereum trenutno radi na rješenju drugog sloja koje će omogućiti smanjenje naknada za plin koje se koriste u svakoj transakciji, za koje bi mnogi tvrdili da su trenutno previsoke. Iako je jasno da Ethereum tim neprestano unapređuje svoju tehnologiju.

Očekuje se da će, kada Ethereum sloj padne dvaput, ETH vjerojatno privući poplavu investitora, što će povećati cijenu! Imajući to na umu, vjerojatno je najbolje rano stići ispred publike!
Big Eyes novčić – vani sa starim, unutra s novim

Big Eyes Coin (BIG) novi je inovativni meme coin sa slučajevima korištenja u stvarnom svijetu, a pokreće ga zajednica ljubitelja mačaka.
Dizajniran s maskotom simpatične mačke na prednjoj strani kovanice, Big Eyes Coin izdvaja se od svojih konkurenata kao što su Dogecoin (DOGE) i Shiba Inu (SHIB). Da, ovo se stvarno pokazalo kao borba mačaka protiv pasa, a Big Eyes bi mogao biti jak natjecatelj s obzirom da su već zaradili 17,5 milijuna dolara u pretprodaji!
Osim prijenosa bogatstva u DeFi (decentralizirane financije), tim će također donirati 5 posto tokena od svake transakcije za očuvanje našeg morskog života u oceanu tako što će ih staviti u vidljiv novčanik za dobrotvorne svrhe. Uostalom, mačka bi trebala pravilno jesti?
Uz novčić koji već najavljuje njihov NFT pool, vijesti o ranom lansiranju i njihove planove za domaćinstvo velikih događaja – ovaj dragulj ima mnogo eksplozivnog potencijala!
Završne misli
Bilo da smatrate da je jedna kriptovaluta bolja investicija od druge; Čini se da ima mjesta za sve za dobrim stolom s kriptovalutama.
Očigledno, sva ova ulaganja imaju jedinstvene pogodnosti, značajke i prodajnu vrijednost – pa je možda dobra ideja podijeliti jaja u svaku košaru i gledati kako se gomila gomila!
Novac za sve velike oči
Web stranica: https://bigeyes.space/
Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL
Cvrkut: https://twitter.com/BigEyesCoin
Ovu priču prenio je ATK. ANI neće biti odgovoran ni na koji način za sadržaj ovog članka. (Ani / Napad)

Source link

Leave a Comment