Rekordna snježna oborina za Lubbock u utorak


Ako ste mislili da je u Lubbocku u utorak palo puno snijega, bili ste u pravu. Od utorka navečer, Nacionalna meteorološka služba procijenila je da je snijeg u Lubbocku iznosio 7,2 inča. Time je oboren stari dnevni rekord za 24. siječnja postavljen 1961. kada je palo 2,9 inča snijega.

Ukupna količina snijega bila je veća nego što su pokazali mnogi modeli jer je obilan snijeg padao preko sjevernih dijelova južnih ravnica i valovitih ravnica. Kako je Nacionalna meteorološka služba objavila na Twitteru u utorak navečer, područja oko Plainviewa zabilježila su 8-12 inča snijega kao i područje oko Matadora. Na Matadoru je u utorak napadalo 10 inča snijega.

Većina mjesta oko Lubbocka imala je 4-7 inča snijega.

Dok je Lubbock možda postavio dnevni rekord u količini snijega u utorak, jednodnevni rekord u količini snijega za grad Lubbock je 11,4 inča snijega. Najveća snježna oborina u razdoblju od 24 sata u Lubbocku je pala od 20. do 21. siječnja 1983. godine.

Kratkoročna prognoza pokazuje djelomično oblačno do sunčano nebo nad Lubbockom u sljedećih nekoliko dana i tijekom vikenda. Najviša temperatura bit će od srednjih do visokih 40 stupnjeva tijekom tjedna prije nego što u subotu dosegnu 50 stupnjeva. Iako se predviđa da neće biti snijega ili kiše, neki će vozači vjerojatno naići na poledicu u srijedu ujutro zbog otapanja smrznutog snijega tijekom noći.

Pogledajte ovu Airbnb vilu na obali jezera u Lubbocku

Sada je ovdje mjesto za opuštanje dok ste na odmoru, poslom ili jednostavno trebate odmor.

18 restorana u Lubbocku s jelovnikom prilagođenim ketoterapiji i što naručiti

Ovdje je popis izvrsnih mjesta za jesti u Lubbocku, a istovremeno održavati dijetu s malo ugljikohidrata.

5 jednostavnih obroka za snježni dan

Source link

Leave a Comment