Renault pojačava svoju predanost tenisu imenovanjem tri igrača za ambasadore marke


Diede de Groot, Luca Van Assche i Flix Auger-Aliassime postali su ambasadori marke Renault.

Ova linija je u skladu s Renaultovom ambicijom pomicanja granica.

WebWire


Postavši Premier partner French Opena 2022., Renault započinje 2023. objavom svoje nove grupe ambasadora, uključujući Diede de Groot, Lucu Van Asschea i Flixa Augera Aliassimea.


Ovi će veleposlanici podići vrijednosti i imidž brendova na najviše razine profesionalnog tenisa. Također će podržati Renaultove inicijative za poboljšanje pristupa sportu.


Renault nastoji ispuniti obvezu koju je preuzeo kao dio Give Me 5, inicijative korporativne društvene odgovornosti usmjerene na prioritetne mlade i susjedstva. U 2022. Renault će u sklopu ove inicijative izgraditi tri stadiona u Marseilleu, Lyonu i Greigyju. Marka ima za cilj razviti inicijativu na međunarodnoj razini uz pomoć svojih veleposlanika.


Renault s ponosom objavljuje da će ove talentirane sportaše podržavati sljedeće tri godine. Osim njihovog sportskog talenta, ono što nas je motiviralo na suradnju s njima je njihov mentalitet i predanost ljudskim vrijednostima koje je usvojio Renault. kaže Arnaud Belloni, direktor globalnog marketinga.


25-godišnja nizozemska igračica Diede de Groot pobjednica je French Opena u tenisu u invalidskim kolicima za žene i trenutno je broj jedan na svijetu u pojedinačnoj konkurenciji iu parovima. Između 2017. i 2022. osvojila je impresivan 31 Grand Slam naslov, 16 u pojedinačnoj konkurenciji i 15 u parovima.


Osamnaestogodišnji francuski igrač Luca van Assche je jedan za promatranje. Osvojivši juniorski naslov na French Openu 2021. bez izgubljenog seta, osvojio je svoj prvi ATP naslov u Portugalu u prosincu 2022. i trenutno je najmlađi igrač među 150 najboljih.


Kanadski igrač Flix Auger-Aliassime, 22, trenutno je na 7. mjestu na ATP ljestvici. Poznat po svojim naporima na terenu i izvan njega, pokazao je veliko obećanje u 2022., osvojivši četiri različita turnira.


Ponosan sam što sam povezan s Renaultom jer dijelimo iste ambicije i vrijednosti. Inicijativa GiveMe5 usmjerena je na promicanje tenisa u prioritetnim četvrtima, tako da mi je to cilj vrlo blizak srcu. Zajedno ćemo ga proširiti, On je rekao Felix Auger Eliassime.


O Renaultu


Renault, povijesni brand mobilnosti i lider u električnim vozilima u Europi, oduvijek je razvijao inovativna vozila. Strateškim planom Renaulution, Renault je krenuo u ambicioznu transformaciju koja stvara vrijednost prema konkurentnijoj, uravnoteženijoj i elektrificiranoj ponudi. Njegova ambicija je utjeloviti modernost i inovacije u tehnologiji, energiji i uslugama mobilnosti za automobilsku industriju i šire.

(Slika priopćenja: https://photos.webwire.com/prmedia/8/299716/299716-1.jpg)

WebWire

Ovaj sadržaj vijesti izradilo je uredništvo WebWirea. Povezivanje je dozvoljeno.

Distribucija priopćenja za tisak i usluge distribucije priopćenja za tisak koje pruža WebWire.

Source link

Leave a Comment