Revolucionarna platforma za nadogradive NFT sustave


Barcelona, ​​ŠpanjolskaI 24. siječnja 2023 /PRNewswire/ — Farajsy Uzbuđeni smo što možemo najaviti lansiranje naše prve NFT platforme koja se može nadograditi bez tokena (NFT 2.0). Ova nova platforma postavlja standard za digitalnu životnu imovinu, donoseći više fleksibilnosti i slobode kreatorima i robnim markama u svijetu NFT-ova.

Predstavljamo Fragsy: revolucionarnu platformu za nadogradive NFT sustave

Predstavljamo Fragsy: revolucionarnu platformu za nadogradive NFT sustave

Osnovan krajem 2021 Roma Lambis (Glavni izvršni direktor) f rimska Via Dufresne (CTO), dvoje 21-godišnjaka koji su napustili fakultet BarcelonaFragsy je jedini alat koji Svatko može besplatno izraditi nadogradive NFT-ove samo ispunjavanjem dvominutnog obrasca. Rješenje ima za cilj da bude široko prihvaćeno od redovitih korisnika na temelju toga što je izuzetno lako za korištenje, Omogućavanje kupnje NFT-a fiat novcem, a povezivanje nije obavezno a šifriranje novčanik.

Do sada su standardni NFT-ovi bili ograničeni na određene slučajeve upotrebe, a tu Fragsy stupa na scenu. Naša platforma omogućuje svima stvaranje, kupnju i prodaju. Nadogradivi NFT-oviIzvršni direktor Roma Lambis rekao je.

Nadogradivi NFT-ovi su evolucija NFT-ova. Dok standardni NFT-ovi ostaju stabilni i čvrsti, NFT-ovi koji se mogu nadograditi mogu se razvijati ili podići na razinu u skladu s događajima u stvarnom svijetu (podaci izvan lanca i na lancu). To kreativcima otvara beskrajne mogućnosti za stvaranje vrijednosti.

Fragsy je riješio veliki izazov nadogradivih NFT-ova pojednostavljivanjem procesa stvaranja i upravljanja. Rješenje se temelji na sustavu bodova koji su kreatori stavili u svaki NFT kako bi potaknuli interakciju korisnika. Te se interakcije odvijaju između vlasnika NFT-a i platformi na koje je Fragsy integriran (trenutačno Twitter, Spotify i prilagođeni Fragsy API). Što je nositelj NFT-a više u interakciji, to više NFT nadograđuje svoj izgled, atribute i alate.

Fragsy je trenutačno usredotočen na primjenu nadogradivih NFT-ova za izgradnju zajednice, programe vjernosti i izdavanje ulaznica, s potencijalom da se proširi na mnoge druge svrhe kao što su upravljanje opskrbnim lancem, nekretnine…

“Sastavili smo tim od 12 poduzetnika istomišljenika koji žele poboljšati NFT industriju dajući kreatorima više slobode i pojednostavljujući proces stvaranja nadogradivih NFT-ova. Dok se fokusiramo na rješavanje trenutnih ograničenja NFT-a, vidjeli smo značajan rast u našoj zajednici u web3 prostoru”, rekao je glavni tehnološki direktor Romain Via Dufresne.

Fragsy je prikupila novac od investitora u Europa Predan je tome da NFT-ove s mogućnošću nadogradnje učini dostupnima diljem svijeta.

Platforma je već otvorena i dostupna je osnovna verzija Fragsyja ovdje. Trenutno rade na povećanju broja ugrađenih platformi i značajki.

Fotografija – https://mma.prnewswire.com/media/1988206/Fragsy.jpg

Cision

Cision

Pogledajte izvorni multimedijski sadržaj za preuzimanje:

Izvor je FragsiSource link

Leave a Comment