Rival Ethereuma (ETH) pokreće novi fond ekosustava usred porasta cijena na tržištima kriptovaluta


Fantom (FTM) je upravo pokrenuo novi fond ekosustava u lancu koji je osmišljen kako bi osigurao kapital podupirateljima koji žele graditi na rivalskom Ethereum (ETH) blockchainu.

Layer 1 blockchain projekt je sada Zapošljavanje “Ecosystem Vault”, novi fond koji “ima za cilj osnažiti graditelje Fantoma nudeći decentralizirani način financiranja projekata, ideja i kreacija kroz proces donošenja odluka vođen od strane zajednice.”

FTM se u vrijeme pisanja ovog teksta trguje po 0,352 USD. 54. rangirana imovina kriptovalute prema tržišnoj kapitalizaciji porasla je za više od 15% u posljednja 24 sata i gotovo 54% u proteklih sedam dana. Token je također dobio više od 80% od početka 2023.

Zaklada Fantom napominje u novom priopćenju da je Vault on-chain fond koji kontrolira Fantom zajednica i plaća 10% naknade za blockchain transakciju.

Inicijativa je omogućena smanjenjem stope sagorijevanja FTM-a i preusmjeravanjem rezultirajućih 10% u trezor.

Vault predstavlja vrijednu priliku za projekte da osiguraju financiranje u svojim nastojanjima da izgrade inovativne DApps na Fantomu. To je također prilika za Fantom zajednicu da se okupi i oblikuje budućnost platforme kroz svoje odluke o financiranju.”

Unatoč nedavnom porastu cijene FTM-a, imovina je još uvijek niža za više od 89% u odnosu na svoju najvišu vrijednost svih vremena od 3,46 USD, koju je dosegla u listopadu 2021.

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Generirana slika: Midjourney
Istaknuta slika: Shutterstock / pikepicture

Source link

Leave a Comment