Robert Pattinson ruši standarde muške ljepote u Hollywoodu i kaže da je dva tjedna jeo krumpire za detoksikaciju


Robert pattinson je govorio o pritisku s kojim se muški glumci suočavaju u Hollywoodu da bi podržali privatne standarde ljepote kada je rekao za Časopis ES Samo jednom tijekom dva tjedna jeo je kuhani krumpir u sklopu detoksa.

“U biti sam isprobao svaki hir koji vam padne na pamet, sve osim dosljednosti”, rekao je Pattinson na pitanje o vlastitom iskustvu s dijetama. “Jednom sam dva tjedna jeo ništa osim krumpira kao detoksikaciju. Samo kuhani krumpir i himalajska ružičasta sol. Očigledno, to je čišćenje… definitivno gubite na težini.”

Više rokova

Pattinson je dodao da je jednom probao keto dijetu, popularnu dijetu s niskim udjelom ugljikohidrata i visokim udjelom masti koja se uglavnom sastoji od mesa, sira i povrća. Međutim Batman Predstavnik je rekao da nije dugo trajao u sustavu.

“Jednom sam pokušao uzimati keto. Rekao sam, Oh, postoji dijeta u kojoj cijelo vrijeme jedete samo mesne proizvode i sir? Ali nisam znao da ne možete piti pivo jer potpuno poništava svrhu”, rekao je. rekao je.

Pattinson je dodao da se pritisak da se zadrži određeni izgled u Hollywoodu često može činiti “ludim” i da je lako pojesti napor da se nastavi izgledati pristojno.

“Čak i ako samo pazite na unos kalorija, stvara nevjerojatnu ovisnost – i ne shvaćate koliko je podmuklo dok ne bude prekasno”, rekao je.

Pattinson je rekao da se osobno nikada nije borio s problemima s izgledom tijela, ali njegova je odluka za 2023. pokušati biti dosljedan i kupiti psa.

“Proveo sam sate gledajući slike različitih pasa, mislim doslovno mjesecima i mjesecima, pa ako ne dobijem jednog, to je ogroman gubitak vremena. Mislim, stvarno sam u tome”, rekao je. .

Glumac trenutno snima Bong Joon Ho’s parazit Pratiti Mickey 17. Warner Bros. je film stavio na 29. ožujka 2024.

Redatelj Bong napisao je scenarij prema romanu Mickey 7 autora Edwarda Ashtona. Priča prati Mickeya7, jednokratnog zaposlenika ljudske ekspedicije koji je poslan da kolonizira ledeni svijet Niflheima. Kada je misija iznimno opasna – čak i samoubilačka – posada se obraća Mickeyu. Nakon što jedan od duplikata umre, novo se tijelo regenerira s većinom netaknutih sjećanja. Nakon šest smrti, Mickey 7 razumije uvjete svog dogovora i zašto je to bila jedina kolonijalna pozicija koja je bila upražnjena kada ju je preuzeo.

Najbolji rok

Prijavite se za Deadline newsletter. Za najnovije vijesti pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Kliknite ovdje da biste pročitali cijeli članak.Source link

Leave a Comment