Samopouzdani Bitcoin Whales, Ethereum validatori u porastu, Bitzlato Capture i 20 kripto šala


U kriptovalutama ovog tjedna: Bitcoin kitovi pokazuju povjerenje u najnoviji porast jer odbijaju prodati, Ethereum mrežni validatori porasli su na 500 000 kako raste Šangajska groznica, a broj Ethereum adresa sa stanjem različitim od nule dosegao je novi rekord. 92,5 milijuna. Gledali smo hoće li bitcoin ući u sljedeći ciklus tržišta bikova, hoće li neispunjenje obveza američkog duga izbaciti iz tračnica ili potaknuti porast cijena kriptovalute, hoće li magično razmišljanje proizašlo iz financijske krize potaknuti rast kriptovalute i hoće li kliringski moguli kriptovalute i njihove centralizirane tvrtke biti koristan za klasu digitalne imovine. U međuvremenu, brokerska tvrtka Bernstein savjetovala je institucijama da se uključe u kriptovalute i napuste strategiju “nulte dodjele kriptovalute”.

Američke vlasti uhitile su ruskog suosnivača mjenjačnice Bitzlato pod sumnjom da je prao kockarski novac i ilegalne droge, Binance je imenovan kao Bitzlatova protustranka, vlasti tvrde da je Sam Bankman-Fried izvukao milijarde dolara sredstava klijenata iz FTX-a i FTX Japana za koja se očekivalo da bi povlačenja mogla nastaviti od veljače, Monex grupa sugerirala je da bi mogla kupiti FTX Japan, a dionice Silvergatea su skočile nakon što su ulagači uvjerili da poduzima korake za suzbijanje kolapsa FTX-a unatoč tome što je u četvrtom tromjesečju 2022. objavio gubitak od 1 milijarde dolara. Podnio je zahtjev za bankrot. Osnivači sada bankrot Three Arrows Capital i problematični CoinFlex udružili su se kako bi stvorili novu GTX burzu Coinbase je rekao da napušta Japan zbog tržišnih uvjeta Genesis bi mogao biti spreman proglasiti bankrot CoinDesk je angažirao savjetnike u Lazardu da istraže potpunu ili djelomičnu prodaju svog poslovanja . S druge strane, njemačka digitalna banka N26 rekla je da povećava broj zemalja čiji klijenti smiju trgovati kriptovalutama. Također, govoreći o pravnoj strani, južnokorejski tužitelji će tražiti osudu 20 osoba za ilegalne kripto transakcije u vrijednosti od 3,2 milijarde dolara.

U međuvremenu, Tokyo Electric Power objasnio je kako planira koristiti višak obnovljive električne energije za pogon svojih operacija rudarenja kriptovaluta. Dionice rudarske tvrtke Hive Blockchain porasle su za više od 100% od početka godine, dok je nedavno objavila svoje prve strojeve temeljene na Intelovoj tehnologiji. Blockscale čipovi Nubankova odluka naišla je na negativne reakcije. Uključivanje MATIC-a i UNI-ja u njegovu bankovnu aplikaciju izazvalo je entuzijazam kripto zajednice, a brojne južnokorejske tvrtke spremaju se ove godine pokrenuti usluge povezane sa sigurnosnim tokenima, tražeći zeleno svjetlo od regulatori. Kevin O’Leary kaže da je kriptovaluta postala “vrlo zanimljiva” budući da su nedavni događaji prisilili zakonodavce da se zalažu za snažan regulatorni okvir, povjerenik CFTC-a upozorio je zakonodavce da burze ne samocertificiraju popise proizvoda, a japanska porezna uprava naznačila je namjeru uvođenja poreza na promet. NFT i dobit koju ostvaruju kripto i blockchain igrači.

Nasmijmo se sada nekim vicevima.

__________

Dobro jutro kripto Twitter, što ima?

__

Bila je to bolna godina, da…

Izvor: mrmimi./ eth Instagram

__

Tjedan je počeo dobro. Nije za medvjede.

__

Ne stoj preblizu, nikad ne znaš kad ćeš skočiti.

Izvor: crypto._. vicevi/Instagram

__

Koji si ti

__

Pa, sjedni, da ti ispričam priču.

Izvor: worshipbitcoin / Instagram

__

Zašto ne.

__

dvije polovice.

Izvor: coingape.tv / Instagram

__

sve je u redu. Također, šuti.

Izvor: crypto_evang / Instagram

__

Što je novac?

Izvor: naiivememe / Twitter

__

Ali što ako…

__

Neotporan bez metka.

__

Našao sam!

__

Najveći ulov godine!

__

Abby je znala.

Izvor: the_bitcryptoverse / Instagram

__

Samouvjerenost.

__

Ali jeste li vidjeli naše novčanike za kriptovalute? Naravno da ne, to je privatno.

Izvor: cryptogeneration.si / Instagram

__

Ovo je klasika.

__

Drugačija je igra, prijatelju.

Izvor: cryptologymx / Instagram

__

I dokumentarac do kraja.

Source link

Leave a Comment