Savjet Ina Garten želi da domaći kuhari znaju o složenim jelima


Sa širokim rasponom domaćih jela od juhe od leće do pilećih bataka, kuhanje Barefoot Contessa Ine Garten često je više nego jednostavno za prosječnu domaću kuharicu. I kako se ispostavilo, ne samo da Garten udovoljava svojoj publici kada razvija recepte, već i da je ova jednostavna hrana ona vrsta koju ona radije kuha za sebe i svoje najmilije.

Kao što je Garten rekla za Food & Wine, radije se bavi složenim jelima koja oduzimaju puno vremena u restoranima – ne kod kuće, gdje je njezino vrijeme ograničeno. “Postoje stvari koje oduzimaju puno vremena”, rekla je. “Za klasično pečenje ili confit od patke potrebno je puno vremena. Volim to naručiti u restoranima. Ako dva dana pripremam večeru za goste, a oni je pojedu za dva sata, vjerojatno to neće cijeniti dosta. Mislim da su ove nevjerojatne.” [at restaurants]. “

“Sve što ima veze s demi-glaceom”, nastavio je Garten, govoreći o klasičnom francuskom dugo kuhanom umaku od jako razrijeđene juhe od kostiju (putem MasterClassa). “Mogu napraviti demi-glace, ali tko to želi? Volim raditi jednostavnu, super ukusnu hranu za koju je potrebno nekoliko sati, a pritom ne plačem, ne umaram se i ne znojim se.”

Sve što možemo reći je: uz tebe smo, Ina. Mi smo s vama po ovom pitanju.Source link

Leave a Comment